Choď na obsah Choď na menu

Naši odborníci od K.

Onkolog Ján Lakota o koronavire covid, testovaní, rúškach a o "odborníkoch" 

jezuiti-a-pandemia.jpg

 

vlada-jezuitov.png

 

Syn lekára Vladimíra Krčméryho – Michal dostal štipendujem zo Sorosovej otvorenej spoločnosti Syn Michal Krčméry zastáva vysokú funkciu v americkej obchodnej komore na Slovensku a má tam na starosti vládne zaležitosti. Táto komora združuje americké firmy, ktoré cez túto platformu vzájomne komunikujú, pomáhajú si, dá sa povedať, že ide o lobistické zoskupenie.

 

zdroj:https://cz24.news/dalsi-matovicov-poradca-epidemiolog-mudr-vladimir-krcmery-ma-evidentne-prepojenie-na-farmaceuticke-firmy-a-vyrobcov-vakcin/?fbclid=IwAR0H84GXUWkFSgzCQqhyWEmO9RbZ89tqKTfMyLo4-UD0wcqPN3DZkNvs3GM

ĎALŠÍ MATOVIČOV PORADCA EPIDEMIOLÓG MUDR. VLADIMÍR KRČMÉRY MÁ EVIDENTNÉ PREPOJENIE NA FARMACEUTICKÉ FIRMY A VÝROBCOV VAKCÍN!

Prezident Slovenskej spoločnosti infektológov a člen vládnej pandemickej komisie MUDr. Pavol Jarčuška je riaditeľom neziskovy Euromed pro, ktorá má medzi sponzormi firmu vyrábajúcu vakcíny aj na COVID – PFIZER.

Prepojenie na uvedenú firmu má aj manžel exministerky zdravotníctva MUDr. Andrey Kalavskej, ktorý pôsobí na Vysokej škole zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety v Bratislave udeľujúcej pochybné tituly.

Tej školy, ktorej udeľovanie titulov bolo predmetom záujmu aj Nadácie Zastavme korupciu a ktorej je rektorom prof. MUDr. Vladimír Krčméry, DrSc.

Ten Krčméry, ktorý bol „zhodou“ okolností členom stáleho krízového štábu premiéra Igora Matoviča (OĽaNO).

V škole Matovičovho epidemiológa a experta na tropickú medicínu MUDr. Vladimíra Krčméryho študoval v minulosti aj človek spoluzodpovedný za vydávanie protizákonných a protiústavných opatrení, ktorým je šéf Úradu verejného zdravotníctva – hlavný hygienik SR PhDr. RNDr. MUDr. Ján Mikas, PhD., MPH.

Pozrite si prehľad sponzorov aktivit Vladimíra Kčméryho, nájdete tam väčšinu farmaceutických firiem a výrobcov vakcín. Prehľad sponzorov si môžete pozrieť v takmer 100-stránkovom materiáli Krčméryho školy TU.

krcmeriho-sponzori.jpg

 

zdroj: http://www.inenoviny.sk/sponzormi-pofidernej-krcmeryho-skoly-farma-firmy-ako-pfizer-skupiny-ako-jt-rotary-club/?fbclid=IwAR1W4u3SWrKgF2X0SgKNqGIzMXNT1iXLDSS2UfTE_XwzRwEuag6Wk9__RbU

Sponzormi pofidernej Krčméryho školy – farma firmy ako Pfizer, skupiny ako J&T, Rotary club

Človek by si naivne mohol myslieť, že vysoká škola bude nezávislá. Mnohí si naivne myslia doteraz, že „mediálny profesor“ Krčméry bude nezávisly. Nie, nie je to tak. Krčméry je závislý, závisly na politikoch, farma firmách a oligarchii. Je logické, že úlohu prvého divadelníka, ktorý sa nechá očkovať pofidernou nedostatočne preskúmanou vakcínou bude práve on.

Nie je náhoda prepojenie Krčméryho na Matoviča (rodinný známy), taktiež na J&T, kde má Matovičova manželka milióny. Nie je náhoda ani financovanie Pfizerom, ktorý vakcínu vyrába. Len je zvláštne, aká je nekonečná ľudská hlúposť Slovákov, ktorí tieto konflikty záujmov tu nevidia.

http://www.vssvalzbety.sk/projekty/humanitarne-projekty/nasi-sponzori

 

 

zdroj: http://www.inenoviny.sk/krcmeryho-syn-je-clenom-aspen-institutu-ktory-financuju-rockefellerovci-gates/?fbclid=IwAR17WGSUOYvTP4OeIzpQX6oGfImfUIdibEN23zIq43Gn0mZVJIfE3s0xUMo

Krčméryho syn je členom Aspen inštitútu, ktorý financujú Rockefellerovci, Gates

Krčméryho syn je nielen v americkej obchodnej komore, ktorá tu presadzuje záujmy amerických firiem a teda aj Pfizeru. Je aj členom Aspenu, čo je inštitút, ktorý financujú miliónmi Rockefeller, Gates. Združuje politikov, ľudí v médiach, vo verejnom priestore. Hodnoty sú spoločne: propagácia rodovej rovnosti, LGBTI, imigrácie, boj proti otepľovaniu a najnovšie propagácia testovania na COVID a očkovania.

Najdeme tam „esá“ ako Radičová, Dzurinda, Matúš Vallo (Progresívne Slovensko), Zora Jaurová (Progresívne Slovensko, otec Markuš, ktorý mal rozkradnuť Maticu Slovensku), Andrej Nosko, Michal Vašečka, Rastislav Káčer.

 

Ľudia, ktorí zarábajú tisíce EUR mesačne z verejných zdrojov, pôsobia vo viacerých organizáciach, v politike a to si nikto nevšíma, že ide o silné lobistické skupiny…ktoré potom manipulujú verejne dianie v prospech sponzorov? Gatesa a Rockefellerovcov, ktorí vlastnia podiely v mnohých farmaceutických spoločnostiach.

Pokračovanie tu.

 

 

 

 

 

Cez čiaru: Krčméryho škola je liaheň profesorov s miliónovými príjmami

nasi-odbornici-jarcuska.png

konflikt-zaujmov-odbornikov.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

brazinova.png

 

"Presne takto postupne ich budeme dávať dole z bežného života, jednoducho budú chodiť zarúškovaní, náhubky budú mať, nebudú môcť cestovať, a ja sa budem z toho tešiť... Všetkých, čo sa nechcú dať zaočkovať (proti Covidu) pošleme do rozvojových krajín". Takto sa vyjadril vedec Čekan v "diskusii odborníkov o koronavíruse" o ľuďoch s iným názorom, resp. o ľuďoch s prirodzenými obavami pred neoverenou vakcínou. A ostatní "odborníci" sa smejú, ako pekne rozpráva...
Vedec Čekan v "diskusii odborníkov o koronavíruse" Neockovani do rozvojovych krajin , postupne ich budeme dávať dole z bežného života... ***  

caputova-cekan-u-papeza-2020.jpg

 

 

 

Príspevky