Choď na obsah Choď na menu

Nový Zélad - nadúmrtia

Novozélandská očkovacia kampaň proti Covid sa mení na drámu, lekári bijú na poplach v otvorenom liste Hlavne mladí ľudia, dokonca aj deti, zomierali náhle a nečakane, často po krvných zrazeninách v mozgu či srdci. Mimovládna organizácia 'New Zealand Doctors Speaking Out With Science' označuje situáciu za "humanitárnu krízu".

 

13.7.2022 Jacinda Ardern zostala pobúrená, keď sa novozélandská polícia pozrela na vyšetrovanie úmrtí na COVID

Jacinda Arden zostala v šoku po tom, ako sa novozélandská polícia chystá začať možné vyšetrovanie nezvyčajne vysokého počtu úmrtí, ku ktorým došlo od očkovania Covidom po celej krajine.
Zdravotnícki odborníci na Novom Zélande napísali formálny list polícii so žiadosťou, aby sa začalo oficiálne vyšetrovanie úmrtí súvisiacich s bodnutím.

Pre políciu sa pripravuje nezreagovaná verzia listu od novozélandských lekárov Speaking Out With Science (NZDSOS).

„Po očkovaní proti Covid-19 existuje šokujúco veľké bremeno úmrtí a zranení, a to ako také v porovnaní s akoukoľvek inou liečbou alebo vakcínou v modernej dobe,“   uvádza sa vo vyhlásení NZDSOS .

"Hlásime veľa prípadov, ktoré si VYŽADUJÚ riadne vyšetrenie, ako sa patrí pri akomkoľvek lieku, ktorému chýbajú štúdie o bezpečnosti."

„Naše sledovacie systémy boli deaktivované, aby zakryli rozsah poškodenia. Hlásenie nežiaducich udalostí NIE JE POVINNÉ a to samo osebe podkopáva akýkoľvek pokus vykresliť injekcie ako bezpečné. CARM nebol nikdy navrhnutý tak, aby včas varoval pred masovými experimentálnymi liekmi,“ uviedol NZDSOS.

„Deti a mladí ľudia umierajú a trpia najmä srdcovými poraneniami (hoci zomrelo aj veľa zdravých starších ľudí), pričom ich riziko ochorenia COVID-19 je mimoriadne nízke. Veríme, že nás klamú. V polovici tohto príspevku uvádzame mnoho prípadov,“ dodal list.

"ZNOVU žiadame políciu na čele s Andrewom Costerom a našich poslancov, aby zasiahli na ochranu ľudí," píše sa v liste.

„Rozvíja sa humanitárna kríza a vláda, polícia, očkovací priemysel a väčšina lekárov sú stratení na mori. Preboha, ľudia, zastavme to teraz políciou a poslancami!“

Thegatewaypundit.com uvádza: List zdôraznil isté úmrtia, ktoré boli stiahnuté z databázy občanov. Zosnulí boli väčšinou mladí dospelí, niektorí z nich boli dokonca deti, a podľa Rio Times zomreli nečakane a náhle  .

V mnohých prípadoch bola ich smrť spôsobená krvnými zrazeninami v mozgu alebo srdci. Nižšie sú uvedené niektoré mená:

Eddie, 13 rokov, Wellington. Zomrel v spánku, niekoľko nocí po bodnutí na akcii s niektorými zo svojich školských kamarátov. pravdepodobne je to tínedžer  , ktorého tu spomína  MOH

Joanna. 15 rokov, Auckland. Smrť nahlásila kamarátkina mama. Joanna skolabovala vo svojej kúpeľni, zastavilo sa jej srdce. Zomrela na ceste do nemocnice alebo počas nej.

Katie vo veku 13 rokov. Zomrela v októbri 2021 v náručí pomocníčky v tábore asi týždeň po prvom bodnutí. Príčina smrti myokarditída, pôvodne diagnostikovaná a liečená praktickým lekárom ako astma.

Allen Tardrew 52 rokov. Bay of Islands. Obzvlášť dojímavé. Zomrel 13. decembra 2021 Prvý úder vo vyskakovacom stane 21. 1. 2021, okamžite si všimol nepravidelnosť srdca a asi o 4,5 týždňa neskôr utrpel ťažký infarkt. 2 dni v nemocnici, kde povedal doktorovi svoje podozrenie, ale doktor nesúhlasil, bol prepustený a zomrel o 3 dni neskôr. Požiadal priateľa, aby po jeho smrti vypočul jeho prípad!

Susan má 41 rokov. Hokianga. Prvýkrát ho bodol v máji 2021 a o 4 dni neskôr ho našli mŕtveho v posteli. Príčina smrti 3 krvné zrazeniny v L pľúcach, krvná zrazenina v aorte. Koroner práve rozhodol „náhodne“ .

Robert má 21 rokov. Northland. Zomrel v októbri 2021 1-2 dni po uštipnutí. Príčina smrti krvácanie do mozgu a zástava srdca. Fit a zdravý aktívny muž.

Paul má 52 rokov. Zomrel v októbri 2021 2 týždne po bodnutí. Našli mŕtveho v spacej kabíne nákladného auta.

Simon má 50 rokov. Zvyčajne zdravé. Zomrel náhle v práci v októbri 2021 na zlyhanie srdca krátko po očkovaní. Podrobnosti o dátumoch nie sú k dispozícii.

Aio vek 16. Školáčka z Whangarei. Zomrel v decembri 2021 2 týždne po bodnutí na krvácanie do mozgu a krvné zrazeniny. Niektorí zamestnanci nemocnice sa súkromne zhodli, že podľa členov rodiny ju zabila vakcína.

Isabella Alexander má 17 rokov. Zomrela v septembri 2021. Príčinou smrti sú viaceré krvné zrazeniny. Zrútil sa v otcových rukách a utekal. Necítil som sa dobre týždeň po prvom  bodnutí. O 3 dni neskôr PM povedal národu v TV, že to nebol úder. Koroner stále nie je hlásený v čase písania, o 9 mesiacov neskôr.

Vek milosti 23/24. Zomrel v septembri 2021. Príčina smrti krvné zrazeniny. Druhý bodnutie pred 10 dňami, zle po ňom, malé záchvaty, pri poslednom záchvate sa zlomil krk a priateľ ju našiel mŕtvu na podlahe kúpeľne. Nemocnica to popiera a hovorí, že „nemohla to byť vakcína“. Prečo preboha nie?

Karl má 33 rokov. Zomrel 17. mája 2021. Intelektuálny handicap, zomrel v spánku niekedy po prvom údere.

Annabelle mala 38 rokov. Zomrela dve hodiny po 2.  bodnutí v septembri 2021, bola opatrovateľkou a nemala na výber – lekári vyhlásili, že zlá reakcia na injekciu covidom spôsobila zrážanie krvi. Nemocnica údajne súhlasila s tým, že ju bodnutie zabilo, ale požiadala rodinu, aby podpísala príkaz na roubík.

Timotej, 33, Paraparaumu. Zomrel doma na infarkt 2 dni po bodnutí.

Janice, 35, Taupare, zdravá, nájdená mŕtva v kúpeľni približne 12 dní po výstrele.

Aneela vo veku 30 rokov náhle zomrela počas pôrodu v Aucklande, týždeň predtým ju pichli. Zistili, že má krvné zrazeniny. Jej dieťa sa narodilo cisárskym rezom a zomrelo o 4 dni.

Rory Nairn, 26, z Dunedinu. Zomrel na myokarditídu 17.11. Ministerstvo zdravotníctva to doteraz uznalo za jednu z 3 úmrtí súvisiacich s očkovaním. Naznačovali, že odložil vyhľadanie lekárskej pomoci.

Piotr, 53 rokov, Auckland. Mŕtveho našla jeho matka niekedy krátko po prvej dávke. Nevysvetlený

Tonžský pár, Južný Auckland, OBA zomreli v polovici marca 2021, do 12 hodín od seba. Odišlo 5 detí, ktorým bolo priznané odškodné počas dospievania. Mená boli utajené. Právnici prípad potvrdzujú.

Louis 29 rokov, vášnivý futbalista. Náhla bolesť na hrudníku potom skolabovala a po tréningu zomrela. Zdravý a energický. Opúšťa mladú rodinu. Pripojí sa k mnohým mŕtvym športovcom po celom svete .

Harry, 76, zomrel na infarkt v deň prvej vakcíny  . Zanechal manželku a 4 deti.

Moana má 39 rokov. Zomrela 4 dni po údere vo Whangarei v septembri 2021. Príčina smrti krvná zrazenina/mozgová aneuryzma.

Martin, 62 rokov, Auckland. Odporúčané, že koroner potvrdený slovne bol úmrtie po očkovaní, ale odmietol to podať písomne ​​alebo nahlásiť CARM. Zanecháva zdevastovanú rodinu.

Ruth, 57, Dunedin, tínedžeri našli mamu mŕtvu v posteli 12 hodín po prvej dávke. Masívne krvácanie do mozgu.

Simon, 59, infarkt v auguste 21, náhly po prvom výstrele, žiadne predchádzajúce problémy. Rugby šialený.

Filip, 50-te roky. Hamilton, zomrel 25. 8. 2021, 2 dni po 1.  bodnutí. Telo poslané preč na kremáciu, podľa rodiny „umlčané“.

Ray, 52, Auckland. Zomrel 26/5/21, post first vax. Dobre kontrolovaný diabetik. Našiel som ho zvalený pri počítači, vedľa neho nedopitú šálku čaju.

Joe, 41, z Aucklandu. Polícia ho našla mŕtveho týždeň po jeho prvej dávke. Veľmi nečakané.

Frith, 79, masívna mozgová príhoda 2 dni po 2.  dávke. Niektoré chronické stavy, ale stabilné.

Willy, 66, Auckland, zomrel 21. júna. Zdravý muž, náhla smrť, srdcový infarkt 3 dni po 2.  výstrele. Nájdený na podlahe, zomrel sám.

Ashley, 70-te roky, Auckland. Krvácanie z mozgu 2 dni po 2.  dávke 14.8.21. Rodina odhovorila od premiéra.

Violet, 72, Napier, zomrela na krvácanie do mozgu 14.6.21. 2 dni po 2.  vpichu. Vakcinátor v rodine, takže správa CARM nebola predložená.

Martin, 65, Papakura, 5 dní po prvom  výstrele, zomrel na viacnásobné krvné zrazeniny v mozgu. Fit outdoorsman

Jake, 51, zomrel 30/12/21 doma po údere v Dunedine, sused si všimol nezrozumiteľnú reč? Mŕtvica.

Curtis, 71, Wellsford, nečakaná náhla smrť doma 3 dni po bodnutí.

Mike, 47 rokov, Wanaka. Náhle zomrel v práci, neznáma príčina, 3 dni po 1.  bodnutí. Rodina povedala, že im dali ústa, ale veria, že ho zabila vakcína.

Matt, 59, Masterton, zomrel pri ťažbe dreva, týždeň po 1.  alebo 2.  bodnutí. Infarkt.

Basil, 57, vodič kamiónu v Queenstowne, tiež infarkt 5 dní po svojom prvom vaxe. Lekári žiadosť o pitvu zamietli. Vyjadrilo sa znepokojenie, že jeho vax smrť bola zakrytá.

Royce, 42, žijúci v Melbourne, zomrel 26 dní po druhom údere v auguste'21  .

Michaela, 22, žijúca vo Francúzsku, náhla smrť 9 hodín po 2.  bodnutí. Nie je isté, či sa narodil na NZ.

Ngaire, 64 rokov, Dannevirke. Zomrel v nemocnici niekoľko týždňov po 2.  výstrele, neurologické príznaky. Predtým dobre.

Max, 49, Christchurch, náhla smrť v práci 22. mája po 2.  údere.

Keith, 68, Canterbury, spadol z rebríka niekedy po posilňovaní, ale pitva nepreukázala žiadne zranenia, ktoré by vysvetľovali jeho smrť. Možno zástava srdca alebo mŕtvica vedúca k pádu?

Maureen, 61, Timaru vo februári 22. Postupne sa necítila dobre po každom pichnutí, dostala posilňovaciu dávku, bola extrémne vystrašená, zomrela 2 týždne po tom. Určité predpoklady, ale zjavný pokles po 1.  výstrele.

Gregory 57, dlhodobo hospitalizovaný, 7 dní po 1. , náhla smrť. Pacient IHC, chýbala kapacita na vyjadrenie súhlasu.

Horace, 91. Starší, ale stabilný. Ťažká mozgová príhoda do 24 hodín od vax, zomrel o 4 dni neskôr v nemocnici v Rotorua.

Ivan, 75-ročný z Turangi, v januári 22. Zdravý muž skolaboval a zomrel v buši po posilňovači. Rodina volá po dôkladnom vyšetrovaní.

Merv, 50-ty, z Taranaki. Zdravý, ale zomrel v spánku niekedy po 2.  výstrele. Ľudia, ktorí neočakávane zomierajú v spánku, je nezvyčajné, ale nie je to číslo v tomto zozname. 

Elizabeth, 65, zdravotná sestra, skolabovala kvôli krvným zrazeninám len niekoľko hodín po prvom bodnutí v apríli '21. Údajne vysoká štátna úradníčka zavolala svojim kolegom, že ide o chrípku. Vedeli inak. Ak áno, môže ísť o podvod.

Robynne (57) z Foxtonu nečakane zomrela deň po posilňovaní.

Karl, 63, Fielding, zomrel 2 týždne po 2.  strele na infarkt.

A mnoho ďalších, zvyšok si môžete prečítať  tu .

Výzva NZDSOS na políciu je uvedená nižšie:

Nestačí sa skrývať za zjavne kontrolované, zlyhávajúce alebo skorumpované vládne inštitúcie.

Ste tu, aby ste bránili verejné blaho. Obdobie. Predpokladá sa, že poznáte nesprávne od správneho; lži od pravdy.

Ignorovali ste  3 otvorené listy  od našich kolegov z právnej oblasti, v ktorých sa diskutuje o škodách spôsobených očkovaním a uvádza sa v nich vážna kontaminácia očkovaním. Policajní velitelia odmietli dôkazy, ktoré sme predložili a ktoré tvrdia to isté a naznačujúce trestné zanedbanie zo strany regulátora Medsafe, ktorí tvrdia, že nedosahujú štandardy predstavujúce ujmu. O koľko by sa to malo ešte zhoršiť? Áno, všetko je skutočne „absurdné“. Skrývajú sa za zodpovednosťou Medsafe za vyšetrovanie, ale odmietajú konať zoči-voči jej nečinnosti. Ako sme už povedali, váš zaočkovaný personál patrí k širším občanom, ktorí dostávajú tieto kontaminované produkty. 

Ako viete, tvrdíme smrť v dôsledku zlyhania regulácie. V súhrnných správach o úmrtí (predstavujúcich tretinu z viac ako 450 dostupných) uvidíte, že existujú určité obvinenia odborníkov a polície, ktoré sa odchyľujú od zvyčajných procesov, ktoré by mali nasledovať po možnej smrti v dôsledku lekárskeho ošetrenia. Samozrejme, nezreagovaný zoznam, ktorý vám dávame, je absolútne dôverný, s výnimkou prípadu, keď je to potrebné pre vaše formálne vyšetrovanie. 

Ak sa jedna ľudská bytosť môže správať kompromitovaným spôsobom v organizáciách, kde kontrola a zastrašovanie prichádza zhora, je veľmi pravdepodobné – dokonca nevyhnutné –, že mnohí iní budú tiež, čím sa umožní tajná dohoda v rámci celého systému, ktorá nemusí byť pre jednotlivca zrejmá. herci, ktorí sa vidia ako „len koliesko v kolese“. Niektorí z týchto ľudí pociťujú osobnú alebo kolektívnu vinu, takže potom inštinkt tlačiť ďalej, mlčať, umožnený ich nadriadenými a príliš hlboko na to, aby sa v tejto fáze stiahli alebo prehovorili. Hovorili sme s niekoľkými pracovníkmi, ktorí sú presvedčení, že ich životy by boli ohrozené, ak by sa dostali na verejnosť, a to aj v prípade zákonov na ochranu oznamovateľov. Niektorí tvrdia, že majú precedensy pre tieto názory, čo je pre nás skutočne šokujúce. Nech majú títo ľudia čoskoro bezpečnú arénu, v ktorej by mohli rozprávať svoje príbehy.

Množstvo dôkazov bolo doručených do spisu číslo 220215/0669. Tu je niekoľko ďalších. Obviňujeme z podvodu pri teste PCR. Tento dôkaz je už rok starý, ale doktorka Jessica Rose, štatistika, práve použila stroj Wayback, aby v reálnom čase ukázala skartovanie  usvedčujúcich dôkazov o predbežnom plánovaní .

Tu doma, prostredníctvom zákona o úradných informáciách žiada; sledovaním priebehu jednotlivých hlásení do CARM; a vypočúvaním zainteresovaných osôb hovoríme, že existuje dostatok klamstva, popierania, zahmlievania a nepriehľadnosti na podozrenie na zakrývanie dôkazov o poškodení, dokonca až po vymazanie správ o zraneniach, ktoré poskytli pacienti priamo spoločnosti Medsafe a samotnému ministerstvu zdravotníctva. Vieme, že ministerstvo zdravotníctva predbežne preveruje správy o zraneniach a niektoré vymaže, kým zvyšok pošle ďalej do Centra pre monitorovanie nežiaducich liekov (CARM), súkromnej organizácie vedenej profesorom Michaelom Tatleym na univerzite v Otago. Obaja, on aj ministerstvo zdravotníctva tvrdia, že ten druhý má konečnú zodpovednosť za pripísanie vakcíny k zraneniu, ale sú tu iní individuálni hráči, výbory a zjavné mechanizmy „čiernej skrinky“, ktoré veci ešte viac skomplikujú. 

Ak by ste chceli, mohli by ste si jednoducho vypočuť vládny register imunizácie Covid (CIR) a porovnať ho s registrom narodení a úmrtí. Alebo to urobíme, ak nám môžete poskytnúť prístup k nespracovaným údajom. Vidíme však, že ste zaneprázdnení náborom svojich nových „vymáhačov Covid“, aby ste začali 1. septembra. Nebolo by lepšie vyškoliť viac detektívov, aby vyšetrili všetky tieto úmrtia a našli zodpovedných nejakých zločincov? Alebo sú nejako chránené?

Otvorený list si môžete prečítať  tu .