Choď na obsah Choď na menu

Depopulácia

https://tkp.at/2023/07/15/biden-vize-harris-fordert-bevoelkerungsreduktion/

My sme CO2, ktorý chcú ušetriť: Kamala Harrisová, viceprezidentka amerického prezidenta Bidena, vyzvala v piatok na otvorenom pódiu k zníženiu populácie. Jej priaznivci jej fandili. Elita pracujúca na redukcii populácie? Správne a musíme o tom hovoriť namiesto toho, aby sme kritiku očierňovali ako „ohováranie“ a „konšpiračnú teóriu“.

Plány nie sú skryté, program je zrejmý. Málokedy sa to však stalo tak otvorene, ako to v piatok vyjadrila Kamala Harris, napokon viceprezidentka USA. Vo svojom prejave v Baltimore otvorene vyzýva na zníženie populácie. V mene klímy: mali by sme znížiť Klimatická neutralita – to je ústredný kameň prevládajúcej ideológie. Človek nie je uhlíkovo neutrálny. Pokiaľ ide o dôsledok, Kamala Harris povedala celkom úprimne: "Ak investujeme do čistej energie a elektrických vozidiel a znížime populáciu, viac našich detí bude môcť dýchať čistý vzduch a piť čistú vodu." Bol to záver jej turné Investing in America na Coppin State University v Baltimore. Na prejave predstavila nový program pre „čistú energiu“ v hodnote 20 miliárd. Bola v tom prekvapivo úprimná. Divákom neprekážala požiadavka na redukciu populácie – práve naopak. Mudrc sa v USA rýchlo stal virálnym a stal sa hlavnou témou sociálnych médií. Mainstreamové spravodajstvo však tento problém úplne ignorovalo. Symptomatický príklad toho, prečo režimové médiá zápasia s úbytkom čitateľov. Zvlášť pikantné: V prepise prejavu bolo slovo „populácia“ (populácia) nahradené slovom „pollution“ (znečistenie). Jasná politická agenda Nie je známe, či Harrisovo vyhlásenie malo za cieľ ešte viac nahnevať protiverejnosť alebo freudovsky prešľap. Úlohou novinárov blízkych Bielemu domu by to bolo zistiť. Novinári však túto hlúposť radšej ignorujú. Ale niet pochýb o tom, že znižovanie populácie je skutočné a v plnom prúde. ZIB2 tiež uviedol, že by bolo „ekologicky optimálne“ znížiť počet obyvateľov na „tri miliardy“.

Plány v žiadnom prípade nie sú nové. Ilustruje to diskusia medzi Planned Parent Hood a Rockefeller Population Council z roku 1969. Bez toho, aby sme sa dostali do nejakých veľkých kontroverzií, uvádzame niekoľko faktov, ktoré vedú k menšiemu počtu pôrodov: Kríza spermií: Muži sú čoraz neplodnejší. Dôvody sú rôzne. Mainstream už o tom informuje, ale že by to mohlo byť v záujme tých, ktorí sú pri moci, táto úvaha je tabu. Narastajúca osamelosť a čoraz menej sexu. Najmä medzi mladšou generáciou (najmä v priemyselných krajinách) stále viac ľudí zostáva dlhodobo slobodných a takmer nemá intímne vzťahy s opačným pohlavím, ale aj vo vzťahoch je čoraz menej sexu. chronická depresia. Čoraz viac ľudí trpí depresiami a užíva psychofarmaká a antidepresíva. Je dokázaný negatívny vplyv na libido.

Rodina je už len ťažko dostupná. Realita do 90. rokov: Ak mal muž (alebo žena) prácu na plný úväzok, pokojne by ste si mohli dovoliť rodinný dom a niekoľko detí. Príkladom je kultová séria Simpsonovci, ktorá paroduje priemernú americkú rodinu. Dnes je nemysliteľné, aby rodič mohol zostať doma. Peniaze by boli príliš tesné. Toto sú len príklady, ktoré sú úplne nespochybniteľné a fakticky zdokumentované. Netreba dodávať, že kontroverznejšie problémy, ako je liečba mRNA (pôrodnosť od začiatku kampane prudko klesla), mikroplasty vo vode alebo transgender politiky.

Kamala Harris Discusses Population Reduction *

 

 

 

2023Propaganda je každým dňom šialenejšia. " Bábätká spôsobujú klimatickú krízu"

Článok v nemeckých novinách:   „Najväčší zabijak klímy na svete.  „... každé nenarodené dieťa ušetrí emisie CO2 o 58,6 tony ročne.     "Bábätká sú roztomilé, ale prispievajú ku klimatickým zmenám."

 

Dovoľte mi, toto je najväčší zabijak klímy na svete VANCOUVER. Menej lietajte, auto nechajte doma a zaobíďte sa bez mäsa: to všetko je dobré pre klímu. Ale ešte lepšie je odložiť túžbu mať deti. Informoval o tom kanadsko-švédsky výskumný tím. Podľa jeho štúdie sú napríklad energeticky úsporné žiarovky a starostlivá recyklácia štyri až osemkrát menej účinné ako vegetariánska strava, s ktorou by jeden človek mohol ušetriť 0,8 tony CO2 ročne. Bez leteckej dopravy by sa jednotlivé emisie oxidu uhličitého mohli znížiť o 1,6 tony ročne a bez súkromného auta až o 2,4 tony. Najefektívnejším spôsobom je podľa vedcov nemať potomkov: každé nenarodené dieťa znamená úsporu CO2 58,6 tony ročne. Tento údaj je založený na extrapolovanom súčte všetkých emisií spôsobených dieťaťom a jeho potomkom. Bábätká sú roztomilé, ale prispievajú ku globálnemu otepľovaniu

1ea27aac07f18364312e2f10ea7b337d4087.jpg

 

 

Dieťa "najhoršia vec, ktorú môžete urobiť pre životné prostredie", "Rozhodujúcim faktorom bola pre mňa ekologická stopa. Mať dieťa je to najhoršie, čo môžete životnému prostrediu urobiť. Každé nenarodené dieťa znamená úsporu CO2 okolo 58,6 tony ročne", ... Nie je preto rozumné mať dieťa. Namiesto toho autor vníma túžbu mať deti ako prejav sebectva a narcizmu. Ak si nie ste celkom istí, či dieťa chcete, je lepšie ho nemať. *  * 

gieta-co2.png