Choď na obsah Choď na menu

WHO - diktatura, digitálna identita

10. 6. 2023

 

 

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) a Európska komisia dnes oznámili spustenie prelomového partnerstva v oblasti digitálneho zdravia.  

V júni 2023 WHO prevezme systém digitálnej certifikácie COVID-19 Európskej únie (EÚ) s cieľom vytvoriť globálny systém, ktorý pomôže uľahčiť globálnu mobilitu a ochrániť občanov na celom svete pred pretrvávajúcimi a budúcimi zdravotnými hrozbami vrátane pandémií. Toto je prvý stavebný blok WHO Global Digital Health Certification Network (GDHCN), ktorý vyvinie širokú škálu digitálnych produktov na poskytovanie lepšieho zdravia pre všetkých.

„Vychádzajúc z veľmi úspešnej digitálnej certifikačnej siete EÚ, cieľom WHO je ponúknuť všetkým členským štátom WHO prístup k open source nástroju digitálneho zdravia, ktorý je založený na princípoch rovnosti, inovácií, transparentnosti a ochrany údajov a súkromia,“ povedal Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, generálny riaditeľ WHO. „Nové produkty digitálneho zdravia vo vývoji majú za cieľ pomôcť ľuďom kdekoľvek získať kvalitné zdravotnícke služby rýchlo a efektívnejšie.

Iniciatíva založená na globálnej stratégii EÚ v oblasti zdravia a globálnej stratégii WHO pre digitálne zdravie nadväzuje na dohodu z 30. novembra 2022 medzi komisárom Kyriakidesom a Dr Tedrosom s cieľom posilniť strategickú spoluprácu v otázkach globálneho zdravia. To ďalej posilňuje robustný multilaterálny systém, ktorého jadrom je WHO, poháňaný silnou EÚ.

„Toto partnerstvo je dôležitým krokom pre digitálny akčný plán Globálnej stratégie EÚ v oblasti zdravia. Používaním najlepších európskych postupov prispievame k normám digitálneho zdravia a interoperabilite na celom svete – v prospech tých, ktorí to najviac potrebujú. Je to tiež silný príklad toho, ako zosúladenie medzi EÚ a WHO môže priniesť lepšie zdravie pre všetkých v EÚ a na celom svete. Ako riadiaci a koordinačný orgán pre medzinárodnú prácu v oblasti zdravia neexistuje lepší partner ako WHO, aby sme posunuli prácu, ktorú sme začali v EÚ, a ďalej rozvíjali globálne riešenia v oblasti digitálneho zdravia,“ povedala Stella Kyriakides, komisárka pre zdravie a bezpečnosť potravín. ......

 

Pandemická zmluva s WHO. WHO bude môcť spustiť holokaust kedykolvek sa psychopatom u moci zachce.

Britská vlada a pandemická zmluva s WHO - Pandemická zmluva s WHO - Najnebezpečnejšia zmluva v historii ľudstva ??

 

! Pandemická zmluve WHO s právomocou diktovať svoje totalitné pravidlá národným štátom. Najnebezpečnejšia zmluva v historii ľudstva !