Choď na obsah Choď na menu

Následky očkovania

2. 11. 2023
 

Údaje izraelského ministerstva zdravotnictví dokazují, že vakcíny zabíjejí lidi

Ve zkratce... V březnu 2023 zveřejnil profesor MIT Retsef Levi znepokojivý údaj izraelského ministerstva zdravotnictví. Jedná se o nezpochybnitelný důkaz, že vakcíny zabíjejí lidi. Nikdo si toho nevšiml. Více v článku.

Originál článku publikován Stevem Kirschem ZDE: 5. listopadu 2023

V březnu 2023 zveřejnil profesor MIT Retsef Levi znepokojivý údaj izraelského ministerstva zdravotnictví. Jedná se o nezpochybnitelný důkaz, že vakcíny zabíjejí lidi. Nikdo si toho nevšiml.

Shrnutí

  1. Vakcíny zjevně zabíjejí lidi. Je to vidět z údajů izraelského ministerstva zdravotnictví. Tato data však byla poprvé zveřejněna 7. března 2023 na Twitteru profesora MIT Retsefa Leviho. To na věci nic nezměnilo.
  2. Lékařská komunita a zdravotnické úřady jsou prostě neschopné nebo zkorumpované nebo obojí. Na obrázku 2 nemůže být 9násobná odchylka. To je šílené. Každý rozumný člověk by požadoval okamžité ukončení očkovacího programu. Jak je možné, že to všem v hlavním proudu medicíny uniklo?
  3. Riziko úmrtí se monotónně zvyšuje od doby, kdy jste dostali injekci, a vrcholí přibližně 3 až 4 měsíce po 2. dávce vakcíny. U ostatních dávek pouze stoupá a pak se ustálí.
  4. Křivka rizika úmrtí má opačný sklon, než lékaři očekávají (je pravděpodobnější, že zemřete později než dříve), takže lékaři nespojují úmrtí s injekcí vakcíny. To umožňuje, aby tyto vakcinační údaje zůstaly skryté a veřejnost si jich nevšimla.
  5. Riziko úmrtí se exponenciálně zvyšuje s každou dávkou vakcínu. Například pokud se riziko úmrtí zvýšilo o 5 % při 1. dávce, může se zvýšit o dalších 6 % při 2. dávce, o dalších 9 % při 3. dávce, o 18 % při 4. dávce, o 50 % při 5. dávce atd. Je to, jako byste si pokaždé injekce podali jed. To vysvětluje, proč nadměrný počet úmrtí celosvětově stále stoupá, přestože počet očkování klesá.
  6. Odchylka šarží je skutečná. Některé šarže zabíjejí 30x více na dávku než jiné. Jak je to možné u bezpečné vakcíny? To samo o sobě by mělo zničit příběh o „bezpečné a účinné“ vakcíně.
  7. Časový efekt zdravé vakcíny (HVE) je naprostý nesmysl, technika „gaslighting“, která se používá k vysvětlení údajů. Níže uvedené izraelské údaje to ukazují naprosto jasně. HVE, pokud existuje, by měl být exponenciálně se rozpadajícím efektem jako křivka náboje kondenzátoru.
  8. Netransparentnost údajů o veřejném zdraví jim umožňuje zabíjet lidi, aniž by byli přistiženi. Nikdo, kdo prosazuje očkování, nevolá po transparentnosti údajů o veřejném zdraví. To je obrovský varovný signál. Je to známka zkorumpované vlády, která se vymkla kontrole. A ne, o těchto informacích nelze podat FOIA (žádost na základě svobodného přístupu k informacím). To se nikdy a nikde nedělo. Jakmile budou tyto údaje zveřejněny, je po všem.

 

Pokud chce vláda okamžitě zastavit všechny dezinformace o vakcíně COVID, řešením je uvolnit data, jak jsem o tom psal v minulosti. Proč to nedělají? Odpověď: Joe Biden by se pak musel zodpovídat za všechny Američany, kteří byli pod jeho vedením zabiti kvůli prosazení očkování.

Ani jeden zastánce očkování nevolá po transparentnosti údajů o veřejném zdraví. Nevolá po ní ani žádný výrobce vakcín. Kdyby vakcíny skutečně fungovaly, farmaceutické firmy by si do smluv daly, že budou státy nutit zveřejňovat údaje o veřejném zdraví, aby mohly lidem ukázat, jak je jejich produkt dobrý, a zabránily všem dezinformačním superšířitelům, jako jsem já, aby se u veřejnosti prosadili. Místo toho se zdá, že chtějí, aby všechny údaje byly minimálně 75 let skryty. Jak je to ve veřejném zájmu? To vám říká vše, co potřebujete vědět, že?

O údajích izraelského ministerstva zdravotnictví

Nyní jsem si jistý, že údaje MZ nebyly zmanipulované, protože jsem je porovnal s jinými údaji, u nichž znám původ, a odpovídají (tj. úmrtnost u 2. dávky dosahuje vrcholu kolem 100 dnů a je přibližně 2x vyšší než minimální úmrtnost). Navíc, kdyby data podvrhli, nesnažili by se je skrýt za firewall, ale zveřejnili by je.

Nyní již nejsou za firewallem a najdete je zde.

Údaje MZ prokazují, že vakcíny zabíjejí lidi

Poprvé jsem tyto údaje zveřejnil 9. března 2023 ve svém článku: Nová studie izraelského ministerstva zdravotnictví ukazuje, že vakcína COVID zvyšuje riziko úmrtí v průběhu času.  ......

 
 

 

 

 

  • Dve analýzy FDA poukázali na možné zdravotné problémy v súvislosti s infúziami Covid
  • Agentúra však zdôrazňuje, že prepojenia nie sú definitívne a aj keď sú, riziká sú malé
  • ČÍTAJTE VIAC: Očkované deti sú infekčné rovnako dlho ako neočkované
 

Očkovacia látka Covid môže súvisieť s malým zvýšením rizika mŕtvice, keď sa podáva spolu s vysokou dávkou chrípky , hovoria zdravotnícki predstavitelia.

Nová analýza Food and Drug Administration zistila, že toto prepojenie bolo najjasnejšie u dospelých nad 85 rokov a vzťahovalo sa len na  Pfizer a Moderna .  bivalentné posilňovacie vakcíny proti Covidu od

FDA _  riziko môže vyplývať zo samotnej vakcíny proti chrípke a úplne nesúvisí s očkovaním Covidom. Bez ohľadu na to sa v správe uvádza, že riziko je stále veľmi malé.
 

Na každých 100 000 podaných dávok sa vyskytli približne tri mozgové príhody alebo príhody podobné mozgovej príhode nazývané prechodné ischemické ataky.

Pre porovnanie, v roku 2022 bola úmrtnosť na Covid vo veku nad 85 rokov 1 224 na 100 000, pričom americkí zdravotní experti tvrdia, že očkovanie stále prevažuje nad malým rizikom.

Je to druhá analýza zdravotníckych úradníkov, ktorá poukazuje na možnú súvislosť s mŕtvicou a seniormi po získaní kombinácie sezónnych vakcín.

Medzitým samostatná analýza FDA poukázala na malý nárast výskytu záchvatov po očkovaní proti Covid u detí vo veku od dvoch do piatich rokov.

Očkovacia látka Covid môže súvisieť s malým zvýšením rizika mŕtvice, keď sa podáva spolu s vysokou dávkou očkovania proti chrípke, tvrdia zdravotnícki predstavitelia

Dokumenty boli zverejnené online minulý týždeň a ešte neboli overené na uverejnenie vo vedeckom časopise. Odborníci na bezpečnosť vakcín uviedli, že štúdie boli dobre vykonané.

Obidve štúdie boli pozorovacie, čo znamená, že nemôžu preukázať príčinnú súvislosť, iba asociáciu. 

Napriek tomu mnohí vedci pripisujú zápalovej reakcii tela na vakcíny dominový efekt fyziologických zmien vedúcich k mŕtvici a možno aj záchvatom.

V prvej analýze predstavitelia FDA analyzovali lekárske tvrdenia takmer 5,4 milióna Američanov vo veku 65 rokov a starších, ktorí boli zaradení do programu zdravotného poistenia Medicare riadeného vládou. 

Výskumníci sa zamerali na vysokodávkové očkovanie proti sezónnej chrípke Fluzone, určené špeciálne pre seniorov, pretože obsahuje štvornásobné množstvo ochrany proti chrípke v porovnaní s bežným očkovaním. 

Chceli preskúmať účinok podania injekcie Fluzone a bivalentnej posilňovacej dávky Covid Moderna alebo Pfizer v ten istý deň, pričom sa konkrétne pozreli na mieru nehemoragickej cievnej mozgovej príhody (NHS) a prechodného ischemického záchvatu (TIA), ktorý sa tiež označuje ako „ mini mŕtvica“.
 

Oba typy mŕtvice sú spôsobené krvnou zrazeninou, ktorá blokuje prietok krvi do mozgu.

Vedci nevedia s istotou, čo presne spôsobuje, že vakcína zvyšuje riziko mŕtvice, a stále tvrdia, že je to zriedkavý výskyt.

Štúdie ukázali, že krátko po očkovaní Covidom sa ľuďom zvýšil krvný tlak, čo znamená, že srdce pracovalo tvrdšie, než by normálne pracovalo.

V priebehu času stres spôsobuje poškodenie vnútornej výstelky krvných ciev a zúženie tepien, čím sa vytvára dokonalý stav pre nebezpečnú zrazeninu. 

Ale zvýšenie krvného tlaku po očkovaní je zvyčajne dočasné, zatiaľ čo stupeň stresu na tepnách vedúci k mŕtvici sa hromadí postupne.

Existuje tiež riziko, že vakcína spôsobí silnú, abnormálnu imunitnú odpoveď, ktorá sa sama spustí a spôsobí závažný zápal, ktorý ovplyvní normálny prietok krvi mozgom.  

Skupina, ktorá dostala očkovanie proti chrípke s vysokou dávkou a bivalentný posilňovač Moderna, mala zvýšené riziko prechodnej alebo „mini“ mozgovej príhody o 35 percent. 

Skupina, ktorá dostala očkovanie proti chrípke a bivalentný posilňovač Pfizer, mala o 20 percent zvýšené riziko. 

Ďalšia analýza súvislosti medzi vakcínou proti mozgovej príhode a chrípkou medzi viac ako 6,9 miliónmi seniorov zistila, že injekcia zvýšila riziko mozgovej príhody o približne deväť percent, čo je malý, ale významný nárast. 

Pretože výskumníci nedokázali nájsť štatisticky významnú súvislosť medzi mŕtvicou a posilňovačmi ochorenia Covid samotnými, toto zistenie vedcom naznačilo, že riziko mŕtvice pravdepodobne zvyšuje samotná vakcína proti chrípke. 

Napriek tomu riziko utrpenia mozgovej príhody po podaní vysokej dávky vakcíny proti chrípke, ako aj bivalentnej posilňovacej dávky Pfizer alebo Moderna bolo u oboch nízke.

V absolútnom vyjadrení bolo po očkovaní Pfizerom a chrípkou ďalších 3,1 mŕtvice na 100 000 dávok a 3,3 mŕtvice na 100 000 dávok očkovania proti chrípke a očkovaniu Moderna.

Riziko mŕtvice po infekcii Covid je oveľa vyššie ako po podaní posilňovacej dávky. 

Štúdia z roku 2022 v časopise Nature Medicine  uviedla, že vojenskí veteráni, ktorí prežili prvých 30 dní infekcie Covidom, mali o 52 percent zvýšené riziko mozgovej príhody a o 49 percent zvýšené riziko „malej mozgovej príhody“. 

Priamym spôsobom, ako zmierniť riziko, by bolo vyčleniť vakcíny na niekoľko týždňov a dostať injekcie do rôznych ramien namiesto toho, aby ste dostali obe do nadlaktia. 

Vedci nespochybnili skutočnosť, že výhody očkovania ďaleko prevyšujú riziko vážneho ochorenia a možného úmrtia. Ako povedal prezident Joe Biden minulú jeseň: „Skutočne verím, že to je dôvod, prečo nám Boh dal dve ruky – jednu na očkovanie proti chrípke a druhú na očkovanie proti COVID.“ 

V druhej analýze  vykonanej FDA výskumníci zistili veľmi slabé spojenie medzi záchvatmi u detí vo veku od dvoch do piatich rokov a staršími iteráciami vakcín Pfizer a Moderna.  

Zatiaľ čo výskumníci odhalili u detí slabé prepojenie medzi vakcínami Covid a záchvatmi, naliehali na mimoriadnu opatrnosť pri interpretácii týchto výsledkov, pričom poznamenali, že záchvaty sú často spôsobené horúčkami vyvolanými buď očkovaním alebo infekciou.

Zatiaľ čo výskumníci odhalili u detí slabé prepojenie medzi vakcínami Covid a záchvatmi, naliehali na mimoriadnu opatrnosť pri interpretácii týchto výsledkov, pričom poznamenali, že záchvaty sú často spôsobené horúčkami vyvolanými buď očkovaním alebo infekciou.

Pozreli sa na zdravotné údaje viac ako 4,1 milióna amerických detí vo veku od šiestich mesiacov do 17 rokov, ktoré dostali vakcíny do apríla 2023. Vtedy boli tieto typy monovalentných vakcín odstránené zo zoznamu schválených injekcií FDA a nahradené aktualizovanými bivalentnými odrodami. 

Do databázy dobrovoľných hlásení o vedľajších účinkoch vakcín Centra pre kontrolu a prevenciu chorôb bolo hlásených osem záchvatov u detí vo veku šesť mesiacov až päť rokov. 

Deti vo veku od dvoch do piatich rokov mali o niečo vyššie riziko záchvatov po očkovaní proti Covid v porovnaní so základnými mierami záchvatov vo všeobecnej populácii v roku 2020, keď bola celková miera infekčných chorôb nižšia vďaka sociálnemu dištancovaniu.

Signál, že výstrely vyvolali záchvaty, však zmizol, keď ho výskumníci porovnali s mierami z roku 2022, keď sa infekcie medzi deťmi vrátili s revom. 

Súvislosť medzi kŕčmi a výstrelmi treba podľa autorov štúdie brať s rezervou. 

Povedali: „Keďže febrilné kŕče môžu byť bežné u malých detí z rôznych dôvodov; analýza mohla neskôr v rizikovom okne identifikovať febrilné kŕče nesúvisiace s očkovaním.“  

Väčšina z týchto záchvatov súvisela s horúčkami, čo nebolo neočakávané, pretože mnohé vakcíny vyvolávajú horúčky u detí, čo naznačuje, že naštartovali imunitný systém. 

Záchvaty vyvolané horúčkou sú pomerne časté u dojčiat a malých detí. Rýchly nárast teploty v tele narúša normálne elektrické vzorce v mozgu, čo podľa odborníkov vedie k záchvatom.  

A je známe, že infekcie spôsobené chrípkou, Covidom a respiračným synciciálnym vírusom spôsobujú horúčku u detí, a všetky tieto zaviedli v roku 2022 silný návrat. 

Výhody očkovania prevážili známe a potenciálne riziká infekcie Covid, povedali. Napriek tomu milióny rodičov odmietli dať svoje deti zaočkovať, pretože najmladším Američanom sa zvyčajne darí oveľa lepšie ako starším dospelým a seniorom.   

 

 

 

 

10/2023 Úplne prechladnutý Nový Zéland trpí 3000% nárastom nadmerných úmrtí

Zničujúce úniky informácií od novozélandskej vlády odhalili, že úplne zničený národ utrpel za posledné dva roky ohromujúci 3000-percentný nárast nadmerných úmrtí.

Kvôli prísnym mandátom a silnému tlaku vlády počas pandémie Covid je veľká väčšina obyvateľov Nového Zélandu plne zaočkovaná.

Oficiálne údaje ukazujú , že 95,8 % spôsobilej populácie Nového Zélandu vo veku 12 a viac rokov dostalo jednu dávku mRNA Covid.

Zatiaľ čo ohromujúcich 94,7 % oprávnených obyvateľov Nového Zélandu vo veku 12 a viac rokov sa považuje za plne zaočkovaných.

Šéf novozélandskej politickej strany citoval uniknuté dokumenty a zároveň upozornil na prudko stúpajúcu nadmernú úmrtnosť v austrálskej krajine.

Liz Gunn, šéfka NZ Loyal, varuje, že desaťtisíce obyvateľov krajiny zomreli na injekcie Covidu.

Gunn je jedným z mála politikov na Novom Zélande, ktorí hovorili o počte nadmerných úmrtí v krajine s 5 miliónmi od zavedenia očkovania Covidom.

Nedávna správa odhalila, že počas 49-týždňového obdobia v roku 2022 došlo na Novom Zélande k 5 285 nadmerným úmrtiam.

Toto číslo predstavuje nárast o 3 203 percent v porovnaní s údajmi za rok 2020, posledný rok pred uvedením Covid shots.

Gunn povedala, že ju kontaktoval informátor, ktorý jej dal uniknutú vládnu dokumentáciu.

"Počet úmrtí je zvyčajne nižší ako počet tých, ktorí trpia zlými účinkami injekcií, potom sa extrapolácia počtu zranených a zabitých začína stávať, úprimne povedané, slzením očí," povedal Gunn.

„Ľudia, ktorí navštívili to isté miesto bodnutia a boli bodnutí jeden po druhom, v po sebe nasledujúcich časoch v ten istý deň.

"Videli sme dátum ich bodnutia a videli sme dátum ich smrti," poznamenal Gunn.

 

 

11/2023   Health Canada potvrdzuje prítomnosť plazmidovej DNA v mRNA vakcínach, vrátane sekvencie SV40Health Canada Confirms Presence of Plasmid DNA in mRNA Vaccines, Including the SV40 Sequence

 

Všetko, čo potrebujete vedieť o šokujúcom priznaní kanadského vládneho zdravotného regulátora v súvislosti s kontamináciou vakcín proti Covid-19 plazmidom DNA.Everything you need to know about the shocking admission made by the Canadian government's health regulator regarding plasmid DNA contamination of Covid-19 vaccines.

Napísal člen riadiaceho výboru MS Written by WCH Steering Committee member Dr Mark Trozzi Dr Mark Trozzi, MD., MD.

Pri všetkej pozornosti sveta, ktorá sa v posledných týždňoch venovala Izraelu a Palestíne, vám možno uniklo bombové With all the world’s attention on Israel and Palestine in recent weeks, you may have missed potvrdenie organizácie Health Canada Health Canada, že fľaštičky s injekciami mRNA Covid-19 vyrábané spoločnosťami Pfizer a Moderna sú kontaminované plazmidovou DNA.’s bombshell confirmation that vials of mRNA Covid-19 injections manufactured by Pfizer and Moderna are contaminated with plasmid DNA.

Najznepokojujúcejšie je, že nezverejnená a zdanlivo zámerná integrácia promótorovej sekvencie opičieho vírusu 40 (SV40) do injekčných liekoviek Pfizer predstavuje vážne riziko rakoviny a poškodenia imunitného systému osôb, ktorým bola podaná injekcia. Tieto objavy majú vážne zdravotné dôsledky, ako aj dôležité dôsledky pre občiansku a trestnoprávnu zodpovednosť výrobcov týchto produktov. Most concerning is that the undisclosed and seemingly deliberate integration of the Simian Virus 40 (SV40) promotor sequence in the Pfizer vials poses serious risks of cancer and harm to the immune systems of those injected. These discoveries have serious health implications, as well as important implications for civil and criminal liability of the manufacturers of these products. 

Tieto injekcie boli označené ako „bezpečné a účinné vakcíny“. Analýza zložiek uvedených v drobnom písme však odhalila bilióny kópií mRNA pre patentovaný koronavírusový spike proteín, zabalený v lipidovom nanotechnologickom dodávacom systéme, ktorý preniká do všetkých tkanív a buniek. Dokonca aj lekári a pacienti, ktorí vykonali svoj výskum a pochopili, ako sa tento produkt líši od čohokoľvek, čo sa predtým nazývalo vakcína, neboli schopní uľahčiť alebo poskytnúť informovaný súhlas, pretože prítomnosť DNA a ďalších genetických sekvencií nebola deklarovaná.These injections were labelled as ‘safe and effective vaccines’. However, analysis of the ingredients listed in the fine print revealed trillions of copies of mRNA for a patented coronavirus spike protein, packaged in a lipid nanotechnology delivery system that penetrates all tissues and cells. Even doctors and patients who did their research and understood how different this product was from anything previously called a vaccine were unable to facilitate or give informed consent, as the presence of DNA and additional genetic sequences were undeclared.

Dňa 9. októbra 2023 usporiadala Svetová rada pre zdravie (WCH) On 9 October 2023, the World Council for Health (WCH) held an panel odborníkov expert panel, ktorý potvrdil zistenia viacerých laboratórií o kontaminácii DNA a diskutoval o dôsledkoch. Toto vypočutie expertov usporiadali Dr Mark Trozzi a Christof Plothe, DO z MS, s členmi panelu Kevin McKernan, Dr Janci Lindsay, Prof. Sucharit Bhakdi, Prof. Alexandra Henrion-Caude, Assoc Prof Byram Bridle, Dr Peter Mc Cullough, Prof. Brigitte König, doktorka Jessica Rose a právnička Katie Ashby-Koppens.  that confirmed the findings by multiple laboratories of DNA contamination, and discussed the implications. This expert hearing was hosted by Dr Mark Trozzi and Christof Plothe, DO of the WCH, with panelists Kevin McKernan, Dr Janci Lindsay, Prof. Sucharit Bhakdi, Prof. Alexandra Henrion-Caude, Assoc Prof Byram Bridle, Dr Peter Mc Cullough, Prof Brigitte König, Dr Jessica Rose, and attorney Katie Ashby-Koppens. 

O desať dní neskôr sa Health Canada stalo prvým národným regulátorom, ktorý urobil vyhlásenie. Vyhlásili, že si boli vedomí niektorých nízkych úrovní kontaminácie DNA, ale nevedeli o prítomnosti promótora SV40 alebo iných dodatočných genetických sekvencií. To nie je prekvapujúce, pretože produkt poskytnutý lekárskym regulačným orgánom na testovanie sa zdá byť odlišný od produktu distribuovaného populácii.Ten days later, Health Canada became the first national regulator to make a statement. They declared that they were aware of some low levels of DNA contamination but had not been aware of the presence of the SV40 promoter or other additional genetic sequences. This is not surprising because the product provided to the medical regulators to test appears to be different from that distributed to the population.

Na problémy s kontamináciou potravín, vody, vzduchu a pôdy sme si bohužiaľ už zvykli. Táto „kontaminácia DNA“ „vakcín“ proti Covid-19 však zahŕňa injekciu nič netušiacich osôb s látkami, ktoré by ich mohli geneticky modifikovať a ktoré predstavujú viaceré vážne zdravotné riziká pre nich aj pre ich potomkov.We are unfortunately accustomed to issues of contamination of our food, water, air, and soil.  However this ‘DNA contamination’ of the Covid-19 ‘vaccines’ involves injecting unsuspecting persons with substances that might genetically modify them, and that pose multiple serious health risks both to them and to their offspring.

Dokonca aj normálna vakcína vyžaduje desaťročie sledovania, aby sa posúdila jej bezpečnosť a účinnosť. Tieto genetické terapie boli uvalené na svetovú populáciu už po dvoch mesiacoch experimentov na ľuďoch. Tieto experimenty boli prešpikované zámerom zahmliť bezpečnostné obavy a zdramatizovať výhody produktu. Okrem toho nevieme, či tieto experimenty boli vykonané s čistými produktmi mRNA, ktoré výrobcovia odovzdali vládam na schválenie, alebo s produktmi vysoko kontaminovanými DNA, ktoré potom distribuovali a podávali svetovej populácii.Even a normal vaccine requires a decade of monitoring to assess its safety and effectiveness. These genetic therapies were imposed on the world's population after only two months of experiments on humans. Those experiments were riddled with the intent to obfuscate safety concerns and dramatise the benefits of the product. Furthermore, we do not know if those experiments were carried out with the clean mRNA products that the manufacturers had handed to governments for approval, or the highly DNA-contaminated products which they then distributed and administered to the world's population.

V skutočnosti vo veľmi chybnom dvojmesačnom klinickom experimente na ľuďoch spoločnosti Pfizer pred núdzovým schválením ich produktu bolo medzi „očkovanými“ testovacími subjektmi viac úmrtí ako medzi „neočkovanými“ kontrolnými skupinami. Nedávna In fact, in Pfizer’s highly flawed two-month clinical human experiment prior to the emergency approval of their product, there were more deaths among the ‘vaccinated’ test subjects than the ‘unvaccinated’ control group. Recent analýza odhalila analysis has revealed, že doteraz tieto nové injekcie s najväčšou pravdepodobnosťou spôsobili najmenej 17 miliónov úmrtí a stovky miliónov ťažkých zranení na celom svete. that, so far, these novel injections have most likely caused at least 17 million deaths and hundreds of millions of severe injuries worldwide.

V apríli 2023 Kevin McKernan a kolegovia informovali o objave vysokej úrovne kontaminácie injekčných fľaštičiek mRNA plazmidovou DNA vrátane génovej sekvencie pre promótor SV40 ( In April 2023, Kevin McKernan and colleagues reported on the discovery of high levels of contamination of mRNA injection vials with plasmid DNA, including the gene sequence for the SV40 promotor (McKernan et al., 2023 McKernan et al., 2023). Odvtedy boli na tento problém upozornené lekárske regulačné orgány, ale až donedávna od žiadneho z nich neboli žiadne odpovede ani spätná väzba. Health Canada je prvým lekárskym regulátorom, ktorý ). Since then, medical regulators were alerted to this problem but, until recently, there had been no replies or feedback from any of them. Health Canada is the first medical regulator to have potvrdil confirmedprítomnosť jednej sekvencie DNA SV40 v injekciách Pfizer Covid-19, čo výrobca predtým nezdôraznil. the presence of one SV40 DNA sequence in the Pfizer Covid-19 injections, which the manufacturer had not previously highlighted. More recently, the European Medicines Agency (EMA) Nedávno to potvrdila confirmedaj Európska agentúra pre lieky (EMA) . the same.

Epoch Times The Epoch Timesv tejto veci okamžite kontaktovali Health Canada a potvrdili immediately contacted Health Canada about this, and they , confirmedže that, „Aj keď bola v čase počiatočného prihlásenia poskytnutá úplná sekvencia DNA plazmidu Pfizer, sponzor špecificky neidentifikoval sekvenciu SV40.“"Although the full DNA sequence of the Pfizer plasmid was provided at the time of initial filing, the sponsor did not specifically identify the SV40 sequence."

Regulátor uviedol, že po tom, čo experti na genomiku Kevin McKernan a Dr Phillip J. Buckhaults začiatkom tohto roka verejne nastolili otázku prítomnosti zosilňovačov SV40 vo vakcínach pre The regulator said that after genomics experts Kevin McKernan and Dr Phillip J. Buckhaults earlier this year publicly raised the issue of the presence of SV40 enhancers in the vaccines to The Epoch Times The Epoch Times, „... , "… bolo možné, aby Health Canada potvrdila prítomnosť zosilňovač založený na sekvencii plazmidovej DNA poskytnutej spoločnosťou Pfizer proti publikovanej sekvencii zosilňovača SV40."it was possible for Health Canada to confirm the presence of the enhancer based on the plasmid DNA sequence submitted by Pfizer against the published SV40 enhancer sequence."