Choď na obsah Choď na menu

Covid pred 2015, Cela pravda o COVID-19 a vakcine anti COVID-19

10. 5. 2021

 

Dokument: Čínski vojenskí vedci diskutujú o zbraniach SARS - päť rokov pred COVID-19  *  *  

Moderátorka Sky News Sharri Marksonová vyhodnotila „mrazivé“ podrobnosti z dokumentu vyrobeného čínskymi vojenskými vedcami, v ktorom diskutovali o zbrojení proti koronavírusom SARS päť rokov pred zásahom pandémie COVID-19. Pani Marksonová uviedla, že knihu napísali vedci Ľudovej oslobodzovacej armády a vyšší činitelia čínskeho verejného zdravotníctva v roku 2015.

Dokumenty popisujú koronavírusy SARS ako ohlasovanie „novej éry genetických zbraní“ a uvádzajú sa, že môžu byť „umelo manipulované do vznikajúcej choroby človeka“. vírus, potom vybavený zbraňami a rozpútaný spôsobom, aký nebol nikdy predtým videný “. Dokument v čínskom jazyku sa nazýva „Neprirodzený pôvod SARS a nových druhov vírusov spôsobených človekom ako genetické biologické zbrane“.

"Dokument tiež hovorí o psychickom terore, ktorý môžu spôsobiť biologické zbrane, je mrazivý," uviedla Marksonová. "Aby bolo jasné ... zatiaľ čo spravodajské agentúry majú podozrenie a vyšetrujú to od začiatku minulého roka, že COVID-19 môže byť výsledkom náhodného úniku z wuhanského laboratória, nič nenasvedčuje tomu, že by išlo o úmyselné prepustenie." . "Dôležitosť tohto článku spočíva v tom, že ponúka vzácny pohľad na to, ako vedci na jednej z najvýznamnejších vojenských univerzít CHKO, kde sa uskutočňovala vysoká úroveň obranného výskumu, uvažovali o biologickom výskume."

 

Cela pravda o COVID-19 a vakcine anti COVID-19 (Kto vyrobil tento vírus? - VIDEO)

  • V roku 2014 z laboratória zmizlo vyše 2000 častí smrteľného SARS vírusu   Pasteurov inštitút v Paríži požiadal v roku 2014 kompetentné orgány o vyšetrovanie zmiznutých 2439 ampuliek (skúmavie), ktoré obsahovali rôzne časti smrteľného SARS vírusu. ... K uniknutým vzorkam sa nevyjadrili, či išlo o vedecky modifikované, čo ani nepopreli. Mnohí poukazujú práve na tento únik v súvislosti s výskytom vírusu SARS-COV2 a ochorením COVID-19. Skutočná ochrana v roku 2014..koľko bolo takýchto prípadov, ktoré sa nedostali na verejnosť?   *

 

covid-19-sars-patent.png