Choď na obsah Choď na menu

Corona v New Yorku - panika, fámy a nesprávne interpretácie

zdroj  (preklad- translator google): https://medcraveonline.com/MOJPH/MOJPH-09-00336.pdf

Corona v New Yorku - panika, fámy a nesprávne interpretácie: teraz poznáme tú korónu covid-19 je len obyčajná nádcha, ako môžeme pochopiť, čo sa deje v NYC?

 Účel

Médiá predstavili množstvo príbehov, ktoré zdanlivo majú ukázal hrozný dopad pandémie COVID-19 na New York Mesto. Príbehy rôznymi spôsobmi dokumentovali tento vírus Corona COVID-19 je smrtiaci vírus, ktorý vedie k vysokej úmrtnosti v New Yorku. The pochádzajú informácie o novom smrteľnom víruse Corona COVID-19 Svetová zdravotnícka organizácia WHO, ktorá (možno s pomocou farmaceutický priemysel, ktorý ju financuje) odhadol infekciu úmrtnosť (IMR) na 3,4%. Nezávislí vedci, splnomocnení zástupcovia corona whistle blowers po celom svete, teraz analyzovali IMR COVID-19 a na základe štatistík úmrtnosti a pitevných štúdií atď., zdokumentovali, že IMR COVID-19 je menej ako 0.01%.

Príbehy v médiá vyzerajú presvedčivo s obrázkami masových hrobov a mobilných már v New Yorku City a strašná štatistika úmrtí v NYC uvedená v New York Times. Existuje zjavný nesúlad medzi informáciami, ktoré pochádzajú od nezávislého vedca a WHO a veľa ľudí berie mediálne príbehy z NYC ako dôkaz COVID-19 byť smrteľným novým vírusom. Pozreli sme sa preto do mediálnych príbehov o tomto efekte pandémie Corona 2020 v New Yorku a boli schopní dokumentovať pre každú z nich príbeh sme analyzovali, že príbeh pochádza z interpretácie reality, ktorá je založená na predpojatej myšlienke, že NYC je pod útokom smrteľne nového vírusu. To znamená, že keď sa pozrieme na údaje uvedené v príbehu, dôjdeme k opačnému záveru: tam nie je nič v dátach za mediálnymi príbehmi, čo by ospravedlňovalo záver, že je smrtiaci v New Yorku sa deje pandémia. Údaje sú v súlade s IMR 0,01% zisteným agentúrou nezávislí odborníci, zatiaľ čo príbehy sú v súlade s IMR odhadovanou WHO na 3,4%. Varujeme svet, že WHO s najväčšou pravdepodobnosťou sleduje záujmy farmaceutika odvetvie, ktoré financuje WHO, a podporovať médiá v tom, aby boli oveľa kritickejšie a dôkladnejšie pri výskume, takže mediálne príbehy o COVID-19 môžu byť v budúcnosti menej zaujaté

new-york-pohrebisko-na-ostrove.jpg