Choď na obsah Choď na menu

Brazília, India

21. 4. 2021

 

Může jít o obrázek text

Vakcinácia India :

india-brazilia-ockovani--umrtia.png

 

 

 

 

india.png

https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=sk&u=https://www.statista.com/chart/21105/number-of-critical-care-beds-per-100000-inhabitants/

https://timesofindia.indiatimes.com/business/india-business/why-are-investors-lining-up-for-indias-hospitals/articleshow/64985069.cms

  • Čo sa deje v Indii a kde je morálne dno slovenskej politiky a žurnalistiky?
 

V indických médiách začali pomaly hľadať priestor príbehy úmrtí migrantov uviaznutých medzi ich dedinami a veľkými mestami. Mnohé z týchto správ sú okamžite odmietnuté, ale v každom z týchto prípadov sa mŕtvi nikdy nevrátia.

Napríklad v severoindickom meste Bhadohi hodila denná mzdová žena svojich päť detí do rieky Gangy, pretože údajne tvrdila, že im už nedokáže zabezpečiť stravu. Polícia neskôr tvrdila, že dôvodom nebol hlad, ale že mala nezdravú myseľ a bola prudká. V inom prípade hladný migrant v Dillí predal svoj telefón za 2 500 indických rupií, ktorý odovzdal svojej manželke, a potom sa obesil. Polícia uviedla, že je tiež psychicky labilný.

Podľa konzervatívnych odhadov, odkedy sa India zastavila, aby vyrovnala krivku pandémie koronavírusov, došlo k 189 úmrtiam v dôsledku hladu, vyčerpania pri návrate domov a samovrážd. Tieto čísla budú ďalej napučiavať.

Podľa vládnych odhadov je 1,25 milióna migrantov uviaznutých medzi veľkými mestami a ich dedinami a žijú vo vládnych útulkoch. Podľa iného odhadu 33 percent z celkového počtu migrujúcich obyvateľov nemá od 24. marca, v deň, keď indický premiér Narendra Modi oznámil komplexné zablokovanie, ktoré malo znamenať zatvorenie tovární, pracovných miest, malých a veľkých podnikov a dopravy, prístup k potravinám. V priebehu niekoľkých hodín prišli milióny pracovníkov s dennými mzdami o prácu a bolo pre nich ťažké zostať vo svojom prenajatom dome. .....

 

„Covidská kríza“ v Indii bola unesená - médiá hlavného prúdu vám klamú

„Prečo sa zhoršuje kríza Covid v Indii vážnym problémom pre svet“ - to je ďalší nadpis článku uverejneného v novinách „The Guardian“. Tu je úvodný odsek článku -

Katastrofa odohráva v Indii sa zdá byť tým najhorším možným scenárom, ktorý sa mnohým obával, že Covid-19 pandémie: nemôže nájsť dostatok nemocničných lôžok, prístup k testom, lieky alebo kyslík, v krajine 1,4 miliardy prepadá pod ťarchou infekcií.

Samotný tento odsek je dostatočný na to, aby sme odhalili bláznivé lži v súčasnom príbehu, ktorý sa vykresľuje v mainstreamových médiách.

Začnime tím, že India má 1,4 miliardy obyvateľov. Ak sa pozrieme na počet denných pozitívnych testov na SARS-CoV-2, môžeme vidieť, že 24. apríla 2021 zaznamenajú India 349 691 pozitívnych testov. To sa rovná iba 0,02% celej populácie Indie, ktorí mali pozitívny test na Covid 24. apríla 2021. 24. apríla bol tiež najvyšší zaznamenaný deň v Indii z hľadiska počtu pozitívnych výsledkov testu na SARS-CoV-2. Mainstreamové médiá však uvádzajú, že „krajina s 1,4 miliardami obyvateľov klesá pod ťarchou infekcií“. Klamú.

 

Druhá vec, ktorú je potrebné vykonať do úvah, je, že India sa z nejakého zvláštneho dôvodu rozhodla rozšíriť svoje testovanie, a to nielen u ľudí so symptómami. Vykonávajú asymptomatické testy. Ktorý test používa? Test PCR samozrejme.

 

Ovplyvňujú podvodom, ktorý vysielajú mainstreamové médiá vo Veľkej Británii, je to, že v Indii je toľko pacientov, ktorí pomáhajú kyslík, že ich je teraz nedostatok. Toto jednoducho nie je pravda. V Indii bol nedostatok kyslíka najmenej za posledných šesť mesiacov, ale vláda s tímom neurobila nič.

Potvrdzuje to článok publikovaný spoločnosťou „Quartz India“, v ktorej sa popisuje, ako 150 okresných nemocníc v Indii čakalo na výstavbu zariadení na výrobu kyslíka v blízkosti októbra 2020, nič sa však nezrealizovalo.

Takže situácia, ktorú zmeníte na televíznej obrazovke, nenastala, pretože existuje veľké množstvo ľudí, ktorí vyžadujú kyslík, nastala preto, lebo v Indii bol vždy nedostatok kyslíka.

A čo úmrtia? Posledné údaje nám zmenili, že 24. apríla 2021 bolo Covid-19 pripísaných 2 767 úmrtí, čo je zatiaľ najviac v Indii. Poďme však na to, že s 1,4 miliardami obyvateľov je iba 0,0001% obyvateľov. A aby sme to uviedli do ďalších súvislostí, India vidí v súčasnosti 25 270 úmrtí denne zo všetkých príčin.

 
 

Prezentácia pred národným výborom AEFI (nežiaduca udalosť po imunizácii) 31. marca zaznamenala, že do tej doby bolo 180 úmrtí a k trom štvrtinám úmrtí došlo do troch dní od výstrelu. Aj v prípade ďalších závažných nežiaducich udalostí sa drvivá väčšina odohrala v trojdňovom okne. Aj keď sa úmrtia AEFI hlásia každý deň, zdá sa, že hodnotenie príčinnej súvislosti Národným výborom AEFI zaostáva za informáciami o iba 10 úmrtiach vo verejnej sfére. Mnoho prípadov AEFI a úmrtí hlásených v Indii sa nápadne podobá tým zaznamenaným v Európskej únii a Veľkej Británii, na základe ktorých Európska agentúra pre lieky (EMA) varovala „zdravotníckych pracovníkov a ľudí dostávajúcich vakcínu, aby si boli stále vedomí možnosti veľmi zriedkavých prípadov krvných zrazenín v kombinácii s nízkou hladinou krvných doštičiek, ku ktorým dôjde do 2 týždňov po očkovaní “.

 

India prehodnocuje 700 závažných nežiaducich udalostí po očkovaní

India skúma okolo 700 „závažných a závažných“ nežiaducich udalostí hlásených z celej krajiny po očkovaní vakcínou Covid z hľadiska globálnych obáv zo zriedkavého alebo neobvyklého typu krvných zrazenín po podaní vakcíny AstraZeneca-Oxford University, informovali úradníci. „Dôsledne sledujeme prípady a odvolávame sa na niektoré neobvyklé technické parametre v nadväznosti na správy európskeho regulátora a správu WHO, ktoré vyvolávajú obavy,“ uviedol vysoký úradník, člen národného výboru pre nežiaduce udalosti po imunizácii ( AEFI), povedal. V Indii sa odborníci zaoberajú nežiaducimi účinkami Covishieldu a Covaxinu od spoločnosti Bharat Biotech’s. Výsledok analýzy bude pravdepodobne dokončený do konca tohto týždňa. Úradník uviedol, že preskúmanie je významné, pretože globálne regulačné orgány čakajú na údaje z Indie kvôli veľkému počtu dávok vakcíny Covid, ktoré sa tu podávajú. „Okrem toho máme k dispozícii aj rozsiahly mechanizmus monitorovania a hodnotenia AEFI pre univerzálny program imunizácie detí,“ dodal. Európska agentúra pre lieky (EMA) v stredu potvrdila, že prípady krvných zrazenín s nízkym počtom krvných doštičiek súviseli s podaním vakcíny AstraZeneca, mali by sa však stále uvádzať ako veľmi zriedkavé vedľajšie účinky. Svetová zdravotnícka organizácia tiež uviedla, že príčinná súvislosť medzi vakcínou AstraZeneca a zriedkavým výskytom krvných zrazenín s nízkym počtom krvných doštičiek je „považovaná za pravdepodobnú, ale nepotvrdenú“. V dočasnom vyhlásení Globálny poradný výbor WHO pre bezpečnosť vakcín uviedol, že hodnotené udalosti sú veľmi zriedkavé, pričom medzi takmer 200 miliónmi osôb, ktoré dostali vakcínu AstraZeneca na celom svete, je hlásený nízky počet. Na úplné pochopenie možného prepojenia sú však potrebné špecializované štúdie. Názor Times: Bolo by rozumnejšie, keby sa takýto krok urobil skôr. Pripisovanie úmrtí komorbiditám bez náležitého vyšetrenia nezlepšuje dôveru verejnosti; skôr zvyšuje váhavosť očkovania. Toto je vítaný krok k transparentnosti.

 

 

video: Pravda o Indii

 

 

 

  • Test v brazílskom meste: Zaočkovali všetkých dospelých a nestačia sa diviťBRAZÍLIA 1. júna – Brazília je jedným z najviac zasiahnutých regiónov na svete. Covidom sa nakazilo viac ako 16, 5 milióna ľudí a počet oficiálnych obetí sa blíži k pol miliónu. Tamojší vedci sa rozhodli vykonať experiment. V juhovýchodnom meste Serrana, ktoré má približne 45-tisíc obyvateľov, zaočkovali všetkých dospelých. Výsledky sú znamenité, píše agentúra Reuters.
  • Brazília: vakcína znížila počet úmrtí v meste o 95%. Ale: bola to čínska vakcína coronavac. Projekt S (projekt Serrana) prevádzkuje Butantan Institute, ktorý vyrába vakcínu Coronavac od čínskej farmaceutickej spoločnosti Sinovac. .. V období od 17. februára do 11. apríla dostalo kompletné očkovacie schéma 27 160 obyvateľo