Choď na obsah Choď na menu

„Nechajte naše deti na pokoji“

10. 6. 2023

„Nechajte naše deti na pokoji“: Protest proti zhromaždeniu v mesiaci Pride v škole v Los Angeles sa mení na násilie

Protest proti zhromaždeniu v mesiaci Pride v základnej škole v Los Angeles sa v piatok zmenil na násilie. To prinútilo policajtov oddeliť skupiny demonštrantov a protidemonštrantov, ktorí sa dostali do konfliktu kvôli vyučovaniu LGBTQ+ otázok na škole.

Od India Today World Desk : Na základnej škole v oblasti Los Angeles vypukol boj, keď sa viac ako 100 rodičov zhromaždilo proti zhromaždeniu Pride Day. Bitka podnietila policajtov, aby oddelili skupiny demonštrantov a protidemonštrantov, ktorí sa dostali do konfliktu kvôli školskému vyučovaniu LGBTQ+ otázok.

K bitke došlo len niekoľko týždňov po tom, čo bola v priestoroch spálená vlajka trans učiteľa Pride, informoval Los Angeles Times.

Mnohí z rozhorčených demonštrantov mali na sebe tričká s nápismi ako „výber rodičov je dôležitý“ a „žiadna hrdosť na grooming,“ uvádza sa v správe. Jeden kamión mal veľký príves zahalený červeným transparentom s nápisom: „Nechajte naše deti na pokoji“.

Napätie v škole vzplanulo od minulého mesiaca, keď bola vytvorená stránka na sociálnej sieti, ktorá žiada rodičov, aby v piatok, v deň plánovaného zhromaždenia, nechali svoje deti doma. ...............

 

 
Wake aktivisti a násilníci z Antify stoja proti zjednotenej skupine moslimských, kresťanských a ateistických rodičov, ktorí majú dosť indoktrinácie rodovej teórie v ottawských školách.
V bezprecedentnom prejave jednoty sa kresťanské a moslimské komunity spojili so znepokojenými rodičmi v Ottawe v opozícii voči plánu školskej rady okresu Ottawa-Carleton (OCDSB) vnútiť všetkým študentom nebinárne zámená.

Smernica vydaná všetkým zamestnancom odporúčala používať zámená „oni/oni“ pre všetkých študentov, kým sa nevyjadria ich preferované zámená. Tento krok, ktorý mnohí rodičia považujú za prehnaný, vyvolal protest, ktorého sa zúčastnilo viac ako 250 jednotlivcov.

E-mailová smernica zaslaná OCDSB, zameraná na podporu „inkluzivity a spolupatričnosti“ podľa hovorcu Darcyho Knolla, sa stretla so značným odporom. Anonymne povedané, jedna matka z Ottawy, predtým spojená s OCDSB, vyjadrila svoj šok a poznamenala, že e-maily z rady zneli skôr ako „propagácia LGBTQ“. Nebol to postoj proti inkluzivite, vysvetlila, ale proti erózii otvorenej diskusie a propagácii radikálneho postoja, ktorý umlčí akýkoľvek prejav pochybností alebo odlišný názor.  ..........................

*

 

Perverzní doporučení WHO pro sexuální výchovu dětí