Choď na obsah Choď na menu

WEF chce zabiť milióny domácich mačiek a psov v boji proti klimatickým zmenám

21. 12. 2022

 

 

WEF chce zabiť milióny domácich mačiek a psov v boji proti klimatickým zmenám

 

Svetové ekonomické fórum nedávno spustilo novú kontroverznú iniciatívu, v ktorej sa postavia aktivisti za práva zvierat v zbrani. Svetové ekonomické fórum teraz vyzýva na zabitie miliónov mačiek a psov na celom svete v snahe znížiť „uhlíkový odtlačok“, ktorý vytvárajú v dôsledku jedenia mäsa. WEF, ktorý nariadil mainstreamovým médiám, aby začali presadzovať tento príbeh, chce zaviesť medzinárodnú politiku, ktorá by od väčšiny majiteľov domácich zvierat vyžadovala eutanáziu svojich zvierat. CNN, ktorá je vždy v popredí pri presadzovaní globalistickej agendy, začala nabádať svojich divákov, aby v snahe bojovať proti klimatickým zmenám vyhladovali svojich domácich miláčikov. CNN nedávno na svojej webovej stránke zverejnila článok s názvom „Naši domáci miláčikovia sú súčasťou klimatického problému. Tieto tipy vám môžu pomôcť minimalizovať ich uhlíkové odtlačky“. Liberálni sadisti v CNN v článku tvrdia, že strava mnohých domácich miláčikov s vysokým obsahom mäsa spôsobuje uvoľňovanie plynov otepľujúcich planétu do atmosféry. Zodpovední majitelia domácich zvierat by mali vymeniť svojho najlepšieho priateľa za korytnačku pre planétu. „Hady, korytnačky a plazy môžu mať skutočne malý vplyv,“ tvrdí CNN. CNN vysvetľuje, že vaša mačička a mačiatko budú musieť žrať chrobáčiky rovnako ako vy, za predpokladu, že vám Klaus Schwab v budúcnosti dovolí ich vôbec chovať. Bloomberg, ďalší hlásny trúbok globálnej elity, v rovnakom čase naskočil do rozbehnutého vlaku a vyzval majiteľov domácich zvierat, aby nechali svojich miláčikov zomrieť v boji proti inflácii. Hollywoodska celebrita Emma Thompson zašla ešte ďalej a povedala majiteľom domácich zvierat, aby jedli svojich domácich miláčikov, aby prežili takzvanú klimatickú krízu. Navrhovaná politika sa stretla s pobúrením skupín za práva zvierat a majiteľov domácich zvierat, ktorí tvrdia, že je neetická a zbytočná. Mnohí sa tiež obávajú nedostatku konzultácií s majiteľmi domácich zvierat pred prijatím takéhoto drastického rozhodnutia.

Napriek odporu WEF tvrdí, že toto opatrenie je nevyhnutné, pretože sa domnieva, že zníženie počtu domácich zvierat na celom svete pomôže znížiť globálne otepľovanie a ďalšie environmentálne problémy spôsobené preľudnením. Tvrdí tiež, že politika pomôže znížiť týranie zvierat, pretože zabezpečí, aby žiadne domáce zviera nebolo vystavené zanedbávaniu alebo zlému zaobchádzaniu. WEF sa tiež dostal pod paľbu pre nedostatok transparentnosti v tom, ako bola táto iniciatíva navrhnutá a vyvinutá. Organizácia zatiaľ neposkytla žiadne dôkazy, ktoré by naznačovali, že eutanázia domácich zvierat bude mať pozitívny vplyv na životné prostredie alebo bude bojovať proti týraniu zvierat. Ak však v poslednom čase venujete pozornosť politike WEF, uvedomíte si, že v skutočnosti nejde o záchranu sveta. Všetky politiky WEF majú jedno spoločné: dehumanizujú nás, degradujú nás a zosmiešňujú nás. Sú navrhnuté tak, aby vzali všetky radosti života a spôsobili maximálnu bolesť. Kampaň s cieľom prinútiť ľudstvo vzdať sa mäsa a živiť sa chrobákmi a cvrčkami je dobrým príkladom. Zasvätenec WEF v skutočnosti priznal, že ide o „rozdrvenie ľudskej duše“. Prečo by mali mať roľníci povolené zvieracie spoločenstvo v hroziacej dystopii ako spôsob, ako sa vyrovnať s beznádejou a odcudzením, ktoré vysáva dušu? Na to sú „neúčinné a potenciálne škodlivé“ psychiatrické antidepresíva, hlúpe. Potom je tu pud vyľudňovania, ktorý bol dlho konšpiračnou teóriou, ale teraz je úplne otvorený. Už sa to ani nesnažia udržať v tajnosti. Podľa týchto dvoch postáv WEF sú všetky náboženské skupiny proti Svetovému ekonomickému fóru, pretože náboženstvá chcú „viac duší“ a WEF „chce menej na planéte“. V akom bode sa zastavíme a povieme „dosť“? Koľkokrát musí Svetové ekonomické fórum vyhlásiť svoje zlovestné úmysly, kým sa svet zastaví a vypočuje? Pravá ruka Klausa Schwaba Yuval Noah Harari, ktorý v minulosti hovoril nahlas aj tú tichú časť, a minulý týždeň priznal to, čo mnohí ľudia už dlho tušili. Podľa Harariho, ktorý propagoval svoju novú knihu, je veľkou politickou otázkou 21. storočia: „Na čo potrebujeme toľko ľudí? A nie je to ani prvýkrát, čo Yuval Noah Harari nechal ujsť svoje plány pre ľudstvo. Nedávno vyhlásil, že WEF považuje veľkú väčšinu ľudskej populácie za zastaranú, zbytočnú a nadbytočnú. Poradca WEF zhodnotil rozšírenú úzkosť medzi „obyčajnými ľuďmi“ ako koreň zo strachu, že zostaneme „zaostaní“ v budúcnosti riadenej „inteligentnými ľuďmi“.

Podľa Harariho, ktorý prehovoril v mene elít a potvrdil, že „prevažnú väčšinu z vás jednoducho nepotrebujeme, sú takéto obavy oprávnené“. Samozrejme, mainstream bol kooptovaný Svetovým ekonomickým fórom a pokúsia sa vás zrušiť, ak si trúfate hovoriť rozumne o niektorom z týchto problémov. Podľa hlavného prúdu v roku 2020 je obezita zdravá. Vakcíny nespôsobujú, že sa ľudia prevracajú a zomierajú. A potrat je láska. George Orwell nás pred týmito časmi varoval. Povedal, že presvedčia nás, že vojna je mier. Akú mal pravdu. Teraz sa nás snažia presvedčiť, že eutanázia domácich zvierat je spôsob, ako znížiť týranie zvierat. Len čas ukáže, či túto kontroverznú politiku prijmú krajiny po celom svete, ale jedna vec je istá: majitelia domácich zvierat sa nezastavia bez boja. A ani by nemali. Svetové ekonomické fórum vydalo sériu mrazivých varovaní pre ľudí na celom svete: odovzdajte svoju suverenitu globálnej elite, inak budete čeliť istej smrti. Táto moc bažiaci kabala miliardárov a politikov už dlho plánovala zotročenie más a teraz robia svoj krok. Ak nevyhovieme ich požiadavkám, varuje WEF, čaká nás istá záhuba.

Tvrdia, že iba odovzdaním našej slobody a autonómie elite môžeme dúfať, že sa vyhneme katastrofám, ktoré sa črtajú na obzore. Ale stále viac ľudí sa odmieta podriadiť tyranským požiadavkám WEF. Odvážni aktivisti a rebeli povstávajú, aby bojovali proti globálnej elite, odhodlaní brániť svoju suverenitu za každú cenu, odhodlaní chrániť svoje rodiny a tých, ktorých milujú. Pripojíte sa k nim v boji za slobodu, alebo sa budete v strachu krčiť a podriadiť sa požiadavkám globálnej elity? Výber je na tebe. Ale nech robíte čokoľvek, nepodceňujte dôsledky svojich rozhodnutí. Ak sa rozhodnete vstať a bojovať, potom vitajte v sklade. Viem, že občas sa to môže zdať temné a osamelé, ale masy sa prebúdzajú a elita nebude schopná prevziať moc tak ľahko, ako si myslela. Prosím, lajkujte a odoberajte tento kanál, aby sme mohli pokračovať v zdieľaní noviniek, ktorých sa mainstream neodváži dotknúť. A zdieľajte toto video s každým, o kom si myslíte, že je ochotný počuť pravdu. Zostaň silný. Tento boj vyhráme.