Choď na obsah Choď na menu

Svetové ekonomické fórum vyhlásilo, že pedofili „zachránia ľudstvo“

29. 1. 2023

Svetové ekonomické fórum vyhlásilo, že pedofili „zachránia ľudstvo“ 

Svetové ekonomické fórum teraz vyzýva na dekriminalizáciu sexu s deťmi a tvrdí, že zákony proti „láske s vekovým rozdielom“, bežnejšie známej ako pedofília, „porušujú ľudské práva“.
 

Podľa Klausa Schwaba, ktorého Svetové ekonomické fórum vyhlásilo, že pedofili sú z nejakého dôvodu vytváraní prírodou v čoraz väčšom počte , je epidémia pedofílie, ktorá zachváti svet, skôr „darom prírody“ ľudstvu .

Podľa výskumnej práce prezentovanej na WEF v Davose predstavuje fenomén pedofilov pokus prírody očistiť zem a „zachrániť ľudstvo“ pred sebou samým. Podľa akademických údajov je u maloletých ľudí oveľa menej pravdepodobné, že splodia veľké množstvo potomkov, a u takzvaných „neplnoletých ľudí“ , s ktorými majú takzvaný „vzťah“ , je štatisticky menej pravdepodobné, že sa stanú hlavami veľkých rodín. sami.  *

 
 

To apeluje na WEF a ich víziu zničenia rodinnej jednotky a vyľudnenia zeme.

WEF, ktorý nariadil mainstreamovým médiám, aby začali presadzovať naratív, chce zaviesť medzinárodnú politiku, ktorá bude vyžadovať, aby väčšina krajín dekriminalizovala alebo prinajmenšom zmiernila svoje zákony proti pedofílii.

Denník New York Times , ktorý bol vždy v popredí globalistickej agendy, uverejnil kritiku, v ktorej tvrdil, že pedofília nie je zločin.

Podľa Times sa ochrana občianskych práv musí rozšíriť aj na pedofilov. "Bez právnej ochrany nemôže pedofil riskovať, že vyhľadá liečbu alebo prezradí svoj status komukoľvek kvôli podpore."

 

Aby toho nebolo málo, CNN kontrovala článkom, ktorý vyhlasoval, že pedofili nie sú „monštrá“ alebo „sociálni devianti žijúci v tieni“. Podľa CNN je najvyšší čas, aby spoločnosť aktualizovala svoj obraz pedofilov.

CNN nadviazala na tento článok ešte explicitnejšou výzvou na súcit . Namiesto toho, aby sme považovali obťažovateľov detí za najnižších z najnižších, mali by sme ich osloviť a snažiť sa im porozumieť, podľa CNN, pretože, ako tvrdia, „Človek sa nemôže rozhodnúť nebyť pedofilom“.

Psychológ Jesse Bering , autor knihy „Perv: The Sexual Deviant in All of Us“, tiež nabáda čitateľa, aby sympatizoval s obťažovateľmi detí, a píše, že ľudia s pedofíliou „nežijú svoj život v skrini; sú večne ukryté v panickej miestnosti.“

Do toho sa zapojil aj Salon, ktorý nás vyzval , aby sme sa stretli s pedofilmi, ktorí to myslia dobre.

A BBC, ktorá slávne strávila desaťročia zakrývaním najznámejšieho britského pedofila Jimmyho Savileho, tiež chce, aby sme o novej generácii pedofilov mysleli pozitívne.

Nemýľte sa, prebieha koordinovaný pokus prezentovať pedofíliu ako „neškodnú“.

Čo sa deje? Médiá nám predkladajú klasický prípad „Overtonovho okna“. Podľa politológa Josepha Overtona existuje okno, v ktorom sa nachádzajú myšlienky považované spoločnosťou za „prijateľné“, teda tolerované aj tými, ktorí ich nezdieľajú. Nápady mimo tohto okna sa považujú za „extrémistické“ a vo verejnej diskusii sa neprijímajú.

Z tejto myšlienky Overtonovho okna sa vyvinul pohyb k teórii, ako môže myšlienka, ktorá je v súčasnosti radikálna, uspieť v tom, aby sa stala akceptovanou spoločnosťou, alebo sa dokonca stala populárnou politikou. Je to škála vnímania, v rámci ktorej sa ide od videnia myšlienky ako nemysliteľnej k jej radikálnej, následne prijateľnej, následne populárnej a v tomto bode prevedenej do praxe politikou.

Podľa globálnej elity v Davose nastal čas, aby ich väčšinová spoločnosť dobehla a uvoľnila zastarané spoločenské tabu proti pedofílii. A aký je lepší spôsob, ako zmeniť morálku spoločnosti, ako vymývanie mozgov deťom?

Práve tento týždeň bol Klaus Schwab prichytený, ako sa chváli tým, ako Svetové ekonomické fórum úplne infiltrovalo vzdelávacie systémy v mnohých krajinách. Podľa Schwaba, ak sú deti vystavené ideológii WEF v dostatočne mladom veku, môžu byť úplne indoktrinované.

 

Infiltrovali sa do škôl a plánovali kurz priamo na naše deti. A už vieme, že sa infiltrovali do skriniek.

Vlády na celom svete, fungujúce pod kontrolou Svetového ekonomického fóra, vedú vojnu proti našim deťom. Mladí globálni lídri Klausa Schwaba sa systematicky pokúšajú normalizovať pedofíliu a dekriminalizovať sex s deťmi na celom svete.

Tento týždeň sudca na krajne ľavom Novom Zélande Jacindy Ardernovej vyhlásil , že 12-ročné deti môžu súhlasiť so sexom s dospelými. Počuli ste ma správne. V predmetnom prípade vystupoval 45-ročný muž, ktorého obhajoba sa sústredila na tvrdenie, že jeho 12-ročná obeť „to chcela“. Podľa muža v strednom veku na neho 12-ročné dievča tlačilo kvôli sexu.

„Viem, že bola dieťa, ale spôsob, akým ku mne prišla, bol ako zrelá žena. Odmietol som ju, ale stále sa ku mne vracala. Naozaj to chcela urobiť, “ povedala 45-ročná o dieťati, ktoré malo v tom čase 12 rokov.

V posledných dňoch procesu sa sudca Earwaker zaoberal otázkou súhlasu pre osobu mladšiu ako 16 rokov, podľa správy New Zealand Herald :

Z právneho hľadiska nemôže osoba mladšia ako 16 rokov dať súhlas na obvinenia z neslušných činov, preto ako porota musíte rozhodnúť len o tom, či sa neslušné činy stali, “ povedal.

Potom prišiel kopáč. Sudca povedal porote:

Ale čo sa týka pohlavného styku, súhlas môže dať osoba mladšia ako 16 rokov. Musíte zvážiť, či bol súhlas daný alebo nie na základe dôkazov, ktoré máte.“

Vitajte na Novom Zélande Klausa Schwaba.

Ale počkajte, kým budete počuť, čo sa deje vo Francúzsku.

Emmanuel Macron bol vo voľbách, ktoré sú všeobecne považované za podozrivé, opätovne zvolený za prezidenta. Asi nie je prekvapením, že je tiež jedným z mladých globálnych lídrov Klausa Schwaba a Francúzsko tiež normalizuje pedofíliu.

Vláda prezidenta Macrona hlasovala proti dosiahnutiu veku súhlasu vo Francúzsku v roku 2018, čím sa stala jednou z prvých krajín, ktoré ustúpili tlaku medzinárodnej kabaly odhodlanej dekriminalizovať sex s deťmi na celom svete.

To znamená, že federálny zákon vo Francúzsku nemá zákonný vek súhlasu a dospelí, ktorí majú sex s deťmi akéhokoľvek veku , nebudú stíhaní za znásilnenie, ak detská obeť nedokáže dokázať „ násilie, vyhrážanie, nátlak alebo prekvapenie “.

Návrh zákona proti sexuálnemu a rodovo motivovanému násiliu, známy ako Schiappov zákon , podpísal francúzsky parlament 3. augusta, čo vyvolalo pobúrenie vo Francúzsku, keď rodičia a skupiny za práva detí obvinili Macronovu vládu zo zrady detí národa.

Chýbajúci vek súhlasu vystavuje milióny detí vo Francúzsku vážnemu nebezpečenstvu sexuálneho zneužívania, tvrdia úradníci na ochranu detí.

Ak niečo, je to podhodnotenie. Mali by sa však čudovať? Rovnako ako Jacinda Ardern z Nového Zélandu, aj Macron je jedným z mladých globálnych lídrov Klausa Schwaba. Všetci sú odhodlaní viesť vojnu proti našim deťom.

Samozrejme, mainstreamové médiá sú spoluvinníkmi za mlčanie. Aj oni boli infiltrovaní Svetovým ekonomickým fórom a pokúsia sa vás zrušiť, ak sa odvážite hovoriť o niektorom z týchto problémov. Podľa mainstreamových médií v roku 2020 je obezita zdravá. Experimentálne vakcíny nespôsobujú, že sa ľudia prevrátia a zomierajú. A potrat je láska.

George Orwell nás pred týmito časmi varoval. Povedal, že elita sa nás pokúsi presvedčiť, že dva a dva sa rovná päť. Tá vojna je mier.

Teraz sa nás snažia presvedčiť, že znásilňovanie detí je spôsob, ako urobiť svet lepším miestom.

Ani Orwell si nemyslel, že zájdu tak ďaleko.

Ale ak ste v poslednom čase venovali pozornosť absurdnej politike WEF, nebudete prekvapení. Všetky politiky WEF majú jedno spoločné: dehumanizujú nás, degradujú nás a zosmiešňujú nás. Sú navrhnuté tak, aby vzali všetky radosti života a spôsobili maximálnu bolesť.

Potom je tu pud vyľudňovania, ktorý bol dlho konšpiračnou teóriou, ale teraz je úplne otvorený. Dokonca sa ani nesnažia predstierať, že nechcú zlikvidovať väčšinu z nás.

Podľa týchto dvoch hlupákov WEF sú všetky náboženské skupiny proti Svetovému ekonomickému fóru, pretože náboženstvá chcú „viac duší“ a WEF „chce menej“.

 

V akom bode sa zastavíme a povieme „dosť“? Koľkokrát musí Svetové ekonomické fórum vyhlásiť svoje zlovestné úmysly, kým sa svet zastaví a vypočuje?

Pravá ruka Klausa Schwaba Yuval Noah Harari, ktorý má za sebou dlhú históriu vyslovenia tichej časti nahlas, vyhlásil, že Boh je mŕtvy a „Ježiš je falošná správa“.

Podľa Harariho nie je v modernom svete miesto pre tradičné kresťanské hodnoty. Je načase, aby svet akceptoval božskosť Svetového ekonomického fóra a vzdal sa staromódnych spoločenských tabu.

Zdá sa, že poukazovanie na skazenosť elity nikdy nezasiahne ani na ňu nebude mať žiadny vplyv. prečo? Pretože nemajú žiadnu hanbu. Nemajú hanbu, pretože nemajú morálny kompas. Nemajú morálny kompas, pretože veria, že Boh je mŕtvy a žijú podľa pravidla „rob, ako chceš“. Toto pravidlo zamoruje každé vlákno ich ideológie, od volieb, cez otvorené hranice, až po klimatické zmeny, potraty, pedofíliu, spomeňme si to.

Viem, že občas sa to môže zdať temné a osamelé, ale masy sa prebúdzajú a elita nebude schopná prevziať vládu tak ľahko, ako očakávali.

Aj ovečky pomaly otvárajú oči, čo znamená, že ľudstvo má nádej, ak budeme pokračovať vo vzdelávaní más. Prosím, lajkujte toto video a prihláste sa na odber tohto kanála, aby sme mohli pokračovať v šírení informácií široko ďaleko a odhaľovať agendu globalistickej elity.

Sme v tom spolu a najdôležitejšie je nenechať sa zviesť chaotickou politikou a rozptýlením, ktoré obráti ľudí proti sebe.

Spoločným nepriateľom je ten, kto sa vás snaží ovládať a otráviť a skaziť vaše deti, nie váš spolusused. Ak zostaneme silní a jednotní, túto bitku vyhráme.