Choď na obsah Choď na menu

Skrytá aliancia bývalých mladých globálnych lídrov WEF pracujúcich v Lockstep na presadzovaní Veľkého resetu

17. 2. 2022

 

Skrytá aliancia bývalých mladých globálnych lídrov WEF pracujúcich v Lockstep na presadzovaní Veľkého resetu zahŕňa Macrona, Trudeaua, Arderna a Borisa Johnsona

Ako je možné, že viac ako 190 vlád z celého sveta sa vysporiadalo s pandémiou Covid takmer presne rovnakým spôsobom, pričom blokády, príkazy na masky a očkovacie preukazy sú teraz všade samozrejmosťou? Odpoveď môže spočívať v škole Young Global Leaders, ktorú založil a riadi Klaus Schwab zo Svetového ekonomického fóra („WEF“) a ktorou prešli mnohí dnešní prominentní politickí a obchodní lídri na svojej ceste na vrchol.

Skrytá aliancia politických a korporátnych lídrov využíva pandémiu s cieľom zrútiť národné ekonomiky a zaviesť globálnu digitálnu menu a medzi týchto lídrov patrí francúzsky prezident Emmanuel Macron, kanadský premiér Justin Trudeau, novozélandská premiérka Jacinda Ardern a premiér Spojeného kráľovstva Boris Johnson. Toto nie je fikcia, to je skutočnosť. Len si vypočujte, ako sám prezident Svetového ekonomického fóra Klaus Schwab hovorí toto: „Musím povedať, že keď spomeniem mená ako pani Mirkle, Vladimir Putin a tak ďalej, všetci boli mladými globálnymi lídrami Svetového ekonomického fóra, ale na čo sme teraz skutočne hrdí, je mladá generácia, akou je premiér Trudeau, prezident Argentíny a tak ďalej. Prenikáme teda do skriniek. "Takže včera som bol na recepcii pre premiéra Trudeaua a viem, že polovica jeho kabinetu sú mladí globálni lídri Svetového ekonomického fóra."

 

Neziskovka Klause Schwaba, Světové ekonomickémfórum, se infiltrovala do všech vlád světa !  

 

To je to, čo robia správne teraz skôr ako naše oči. Schwab infiltroval vlády, aby presadil svetu svoju marxistickú agendu. Vrchol EÚ, MMF a ECB sú alebo boli členmi správnej rady jeho WEF. Má svojich jednotlivcov, ktorí kompletne riadia Európu. Stačí sa pozrieť na medzinárodné miesta, ktorým dominoval, a všimnete si najhorší útlak od čias Hitlera/Mussoliniho. Toto všetko bolo pod zámienkou starostlivosti o blaho jednotlivcov v dôsledku COVID, ktorý nie je ani rizikom viac ako chrípka.
Schwab využíva túto techniku ​​na infiltráciu všetkých svetových vlád. Putin odmietol Schwabovu agendu na mieste, kde ju prijali Európa, Kanada, Austrália a Nový Zéland. Vložili Bidena v dôsledku toho, že nie je jasné, či vôbec rozumie niečomu, čo naznačuje.

https://economicsopinion.com/wp-content/uploads/2022/02/1-Schwab-Ruler-of-the-WOrld.png

 

Schwab priznáva, že ovláda Trudeau & Cabinet of Canada – Now the World *  video *

Trudeauov brat Kyle Kemper hovorí, že Justin musí odstúpiť! *

KANADSKÝ PREMIÉR TRUDEAU SÚČASŤ NA AMERICKÝCH VOLEBNÝCH PODVODOCH *

Trudeau Soros *  *