Choď na obsah Choď na menu

Globalisti v Madride predstavili Agendu 2050

19. 8. 2021

zdroj

 

 

Globalisti v Madride predstavili Agendu 2050:
Koniec osobného vlastníctva hnuteľných a nehnuteľných vecí, zdieľanie bytov a áut, zdanenie jazdy autom podľa kilometrov, zdanenie vlastníkov nehnuteľností, vyvlastňovanie neobývaných investičných bytov, dočasné vlastníctva nehnuteľností, drážku, čo-housing, zdanenie živočíšneho mäsa, zrušenie pracovných zmlúv na dobu neurčitú, do dôchodku až v 70 rokoch a nové dane! Konšpirácia z Aeronetu sa stali realitou! Tak čo, už sa tešíte? Podpredseda Európskej komisie Maroš Šefčovič v múzeu kráľovnej Sofie upozornil, že program Espaňa 2050 nájde svoje zrkadlenie v celej Európskej únii!
Komunálne bývanie v mini-bunkách a so spoločnou kuchyňou, kúpeľňou, záchodom a práčovňou
A to nie je všetko. Program Espaňa 2050 počíta aj so zdieľaním bytov na bývanie v rámci tzv. Komún
Čím ďalej pôjdete, tým viac na daniach zaplatíte. Štát sa týmto bude snažiť ľudí natlačiť do verejnej hromadnej dopravy, aby sa vzdali osobné automobilovej prepravy.
Koniec spaľovacích áut, žiadna náhrada za elektrické autá, len zdieľanie požičiavaných áut a cestovanie elektrickou MHD
Už dnes španielske mestá zavádza v sociálnych programoch skúšky s minimálnou spotrebou obyvateľov v dôchodkovom veku, ktorý sa snaží vtesnať pod sumu 100 eur mesačne
Kedykoľvek sa človek vymkne kontrole, príde sankcie, režim mu zablokuje kartu s univerzálnym príjmom, príde o vlastníctve klzu a skončí na ulici , dostane zákaz na nákup cigariet, alkoholu, alebo prístupu k internetu, dostane zákaz na cestovanie MHD, zákaz na jazdu zdieľaným autom
vlastnícky podielový list na nehnuteľnosti prideľovaný ľudovým komisariátom, prípadne továrenskými odbory. Vlastníctvo zaniká pri zmene zamestnania a prechodu inam. Kĺzavé vlastníctva v novom poňatí bude udeľovať obecnými úradmi a sociálnymi odbormi,
Neprebudené ľudí nemožno zachrániť, ani sa o to nepokúšajte. Fašizace v blízkej dobe dosiahne takého vrchole, že budete postavení pred rozhodnutie, ktorá zmení životy mnohých rodín. Proces genocídy bol spustený a národy v súčasnej podobe neprežijú.
---
https://www.lamoncloa.gob.es/.../200521-sanchez...
Na podujatí vystúpil aj podpredseda Európskej komisie pre inštitucionálne vzťahy a predvídavosť Slovák Maroš Šefčovič, ktorý zdôraznil, že plán konsoliduje pre Španielsko „svetlú perspektívu do budúcnosti“. Predseda vlády a Španielsko, uviedol Šefčovič, vedú, sú priekopníkmi v tejto oblasti spolu s ďalšími európskymi krajinami, ako je Fínsko alebo Francúzsko. V tomto zmysle je Španielsko 2050 - povedal Šefčovič - veľmi pozitívny dokument, ktorý „vedie tento trend“ a „musíme svetu ukázať, že sme schopní ovládať svoj osud ako Európania“.

Podpredseda Komisie spojil plán Španielska do roku 2050 so strategickými cieľmi EÚ na nasledujúce desaťročie, konkrétne s digitálnymi a ekologickými transformáciami, ako aj s potrebou odstrániť priepasť v globálnych dodávateľských reťazcoch, ktoré vyživujú EÚ. V tom istom zmysle zdôraznil víziu Španielska do roku 2050 o vzdelávaní a budúcom trhu práce a poukázal na to, že mnohé dnešné pracovné miesta v minulosti neexistovali a na zlepšenie zručností a zručností mladých ľudí sú potrebné ambiciózne investičné plány do odbornej prípravy. ľudí, aby mali prístup k pracovným miestam budúcnosti v oblastiach, ako je čistá energia.

Riaditeľ Národného úradu pre perspektívu a stratégiu Diego Rubio; profesorka a spoluautorka štúdie María Loureiro; a dvaja zástupcovia občianskej spoločnosti Marta Borrell, študentka strednej školy, a María José Jiménez, dôchodkyňa, ktorá pracuje ako dobrovoľníčka v rôznych sociálnych projektoch.

Slávnostného predstavenia sa zúčastnil prezident Kongresu Meritxell Batet; predseda senátu Pilar Llop; štyria podpredsedovia vlády Carmen Calvo, Nadia Calviño, Yolanda Díaz a Teresa Ribera; mnoho výskumných pracovníkov, ktorí sa zúčastnili projektu, ako aj vedúci predstavitelia hlavných spoločností, univerzít, think -tankov, nadácií, mimovládnych organizácií a združení v krajine.